Jestli někdo letos na Slavících kromě Petra Čtvrtníčka a jeho holého zadku šokoval, tak to byl rozhodně syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl. Z malého rozcuchaného kluka s kšiltovkou vyrostl lázeňský švihák s knírkem.

Osmnáctiletý Filip prošel od loňských slavíků neuvěřitelnou proměnou. Zatímco loni se ve Státní Opeře ukázal v nevhodných džínách, vytahané košili a rozčepýřenými kudrlinami, které mu létaly na všechny strany, a chlapecké kšiltovce, letos všem vyrazil dech.

Svou matku doprovodil v elegantním, leč moderním saku ze Zary za 4000 Kč a společenských kalhotách za 2000 Kč. Aby však zachoval mladistvý vzhled, vykašlal se na lakované polobotky a přišel v teniskách a obyčejném triku. Svou šmrncovní image dovršil řetězem kolem krku. Ve stejném obleku se mimochodem na Slavících ukázal i herec ze seriálu Cesty domů Adam Mišík, který se stal Objevem roku.

Kratochvíl se také vůbec poprvé ukázal s vousy. Jen těžko říct, zda si knírek z  jemného chmýří nechává narůst, aby působil mužněji, nebo jen podporuje mezinárodní akci Movember. Každopádně z Filipa je konečně chlap, byť vypadá jako sňatkový podvodníček...

Fotogalerie
7 fotografií