Už se zdálo, že Iveta je v normálních kolejích a užívá si život manželky. Jenže to se zdá být jen hraným divadlem pro veřejnost. Od jejích úterních narozenin rozehrál zpěvaččin manžel Josef Rychtář (55) podivnou hru plnou roztodivných výmluv (Blesk informoval). Zdálo se, že se (opět) ztratila!

O tom, že za zdmi Ivetina domu nepanuje žádná idylka, má jasno i léčitel a Ivetin přítel Jan Saavedra. „Celé to naznačuje, že se opravdu opět něco děje. Hodně mi to připomíná situaci z loňského července,“ řekl léčitel Blesku.

„Josef Rychtář mi dal slib, že mě bude informovat pravidelně o tom, jak na tom Iveta je. Za celou dobu mě nekontaktoval!“ postěžoval si Saavedra. „Volal jsem přímo Ivetě, ale ta jen odepsala. Že se ozve později, ale že je v pořádku,“ prozradil Blesku bylinkář a léčitel s tím, že tomu nevěří. Saavedra si dokonce myslí, že Iveta mohla stejně jako v minulosti propadnout depresím, a proto vypisuje o pomoc na všechny strany!

Návrat depresí?

Do věci se během včerejška vložil i Zdeněk Macura (39). „Iveta může být v ohrožení života a je potřeba jednat! Je v něm neustále, pokud žije s agresorem,“ míní Macura, který po přečtění včerejšího článku Blesku okamžitě zkontaktoval policii, která si jela jeho domněnky prověřit do Uhříněvsi. 

„Přijali jsme oznámení o tom, že se na adrese mělo dít něco nezákonného. Jeli jsme na místo prověřit to a zjistili jsme, že informace uvedené v oznámení se nezakládají na pravdě,“ řekl Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan. Zda ale hlídka viděla Bartošovou živou a zdravou, nechtěl, resp. nemohl upřesnit.

Odkud, Iveto?

Až včera po 18. hodině se podařilo zpěvačku konečně fotoreportérům Blesku zahlédnout! Po třech dnech čekání! S Rychtářem přijela k domu jeho terénním autem a beze slova a chvatně zaplula dovnitř.