Manžel Ivety Bartošové (47) stanul před soudem za napadení exmanželky Dariny Nové (55) a také za vniknutí do domu Ivetina fanatického obdivovatele Zdeňka Macury (39). „Nic jsem nespáchal a cítím se být nevinen,“ hájil se před zahájením včerejšího líčení.

Musím ven!

Svědčit musel také Rychtářův starší syn Josef (28). A když odpovídal na otázky soudu, jeho otec se snažil dívat jinam. Dostala ho ale tahle věta: „Asi jako každé dítě mám mnohem blíž k matce. Pokud jde o to, jaký mám vztah k otci, tak je to můj táta a vždy bude. Na tom nic nezmění ani to, kdyby někoho zabil.“ To už bylo i na říčanského Ramba moc! Oči se mu zalily slzami a utekl ze soudní síně se slovy: „Já musím ven!“ Vrátil se po 10 minutách a soud pokračoval.

Poté, co soudkyně hlavní líčení odročila, Rychtář na ni zaútočil. „Jste podjatá a já si na vás budu stěžovat u Ústavního soudu!“ ječel na ni. „Šla jste na ruku státnímu zástupci, tohle je neslýchané. Mé svědky jste nevyslechla. Podám stížnost!“ Soudkyně vše zaprotokolovala a hlavní líčení odročila na květen.

Bumbrlíček Macura: Umaštěný, zablácený, nakynutý

Ve svém tradičním »svátečním« obleku dorazil také Zdeněk Macura. Nejen, že je na něm jedna mastná skvrna vedle druhé, ale už mu praská ve švech! Džambulčin ctitel nejspíš musel přibrat na váze. Ty tam jsou doby, kdy mu byl o dvě čísla větší! Zradily ho i apartní polobotky, z kterých mu v soudní síni »okapávalo« bláto.

Však si na něm rival Rychtář náležitě smlsnul. „Podívejte se, jak vypadáte?! Vy jste tak neslušný člověk, že jste šel k soudnímu jednání a ani jste si nevypucoval boty!“ vpálil mu na schodišti, kde ho Macura přivítal tradičním »ty hovado špinavý«.

Co se ještě stalo u soudu?

Zdeněk Macura žádá částku 10 milionů korun jako odškodnění za to, že se Rychtář dobýval do jeho domu v Líbeznici.

První manželství Josefa Rychtáře bylo hodně drsné. „V dobách našeho manželství mě Darina i pobodala! Syn Jan navíc může potvrdit to, že ji sundával ze střechy, když chtěla spáchat sebevraždu,“ řekl Rychtář.

Video
Video se připravuje ...

Rychtář nadává Macurově přítelkyni: Našel tě v pangejtu u Chebu, ty *****! Petr Soukup, David Turek