„První kožich jsem si koupila v roce 1996 za 60 tisíc korun a to jen proto, že byla velká zima,“ prohlásila dnes v legendárním rozhovoru chlubivá podnikatelka Nora Mojsejová. Pak začala za luxusní oblečení utrácet miliony. V obrovské šatně svého kýčového domu měla prý stovky párů bot, večerní róby od předních návrhářů a kožichy, které si jen tak pro radost kupovala při výletech do Vídně, které tak ráda podnikala se svým tehdejším manželem Braňo Mojsejem.

Od té doby uplynulo v Dunaji mnoho vody, nicméně příběh s kabátem je tu zpět. V těchto měsících Nora luxus vyměnila za celu vazební věznice, kde už od září loňského roku sedí obžalovaná z finančních podvodů a krácení daní.

Naposledy se bývalá celebrita a nekompromisní „Šéfka“ objevila před fotoaparáty včera při soudním jednání a svou chvíli v záři reflektorů si pořádně užila. Jak se podařilo zjistit slovenskému serveru Čas.sk, na přelíčení se pořádně vyštafírovala. Šedý kabát a květinovou aplikací přes celá ňadra ji stál pořádný balík. Byl od Armaniho a Nora prý za něj dala stovky eur.

Aby na svůj zatím poslední model pořádně upozornila, během své výpovědi se tak rozohnila, že tento šedý svršek ze sebe vztekem servala. No jestliže jako podnikatelka to má Nora hodně nahnuté, jako héérečka by se určitě uchytila. S hereckými kurzy bude moci začít v base, až bude podobně jako její krajanka, milionářská dcerka Eva Rezešová nacvičovat svou první besídku. Mojsejové totiž hrozí až 15 let vězení.