Nora Mojsejová byla ještě na začátku roku uznávanou a hlavně bohatou slovenskou podnikatelkou, v září se ale všechno změnilo, když byla zatčena za daňové podvody a umístěna v košické věznici. Tam se musí potýkat se všemožnými strastmi, kvůli kterým rapidně zhubla.

Začátku procesu se ale Slovenka asi v dohledné době nedočká, peníze, které má na účtech v bankách, jsou totiž zablokované. „V současné době nejsem schopná uhradit soudní poplatek za návrh na začátek soudního konání,“ přiznala v odvolání Mojsejová. „A to z důvodu, že jsem ve vyšetřovací vazbě, na základě čeho jsem přišla o měsíční příjem, a proto u mě nastala nepříznivá finanční situace. Nemám k dispozici žádné finanční prostředky a nevlastním ani žádný hmotný majetek,“ uvedla dál v odvolání.

Podle informací Nového Času jsou všechny účty zablokované a podnikatelka tak s penězi nemůže disponovat. Což kazí Nořiny plány, chtěla totiž zahájit soud proti Františku Kabrhelovi alias Versačemu, který ji vzkázal, že ji dostane do basy. Soudní poplatek je ale ve výši 1 061,5 €, které Mojsejová nemá.

A co na to Versače? „Je směšné, že tato zlodějka a podvodnice, která okrádala stát, a konečně jí kleply přes prsty a okradla i mě, nemá ani euro. Je trapné, že ona, která dávala lososa na růžovém porcelánu svému psovi a smála se lidem, kteří ráno vstávají do práce, najednou nemá peníze a žádá, aby soud začal bez zaplacení poplatku,“ nešetří exmilionářku Versače.

Zda nakonec soud požadavku Mojsejové vyhoví, je otázkou. Spíše to ale vypadá na opačný scénář a Mojsejová ve vězení zůstane dál.