1990 – První milion

Podnikatelskou kariéru Mojsejová odstartovala hned po revoluci v oboru účetnictví a daňového poradenství. Zpočátku to bylo pro hokejisty nebo taxikáře. Pak získala i velké firmy.  „Už v roce 1991 jsem dokázala vydělat 50 tisíc korun a postupně jsem získávala další klienty, větší firmy a s nimi i větší peníze. První kožich jsem si koupila za 60 tisíc v roce 1996, a to jen proto, že byla příšerná zima,“ chlubila se tehdy podnikatelka.

Spekuluje se také, že jí finančně pomáhal miliardář Alexander Rezeš, ona to ale odmítá. „První milion jsem si vydělala ve čtyřiatřiceti letech,“ řekla Blesku před časem Mojsejová. Také přiznala, že měsíčně utrácela 200 tisíc korun, někdy dokonce i víc než půl milionu. V té době si také pořídila pověstnou vilu v Pereši a menší dům v Bratislavě. V garáži se jí blýskaly tři mercedesy - kabriolet na léto, coupé na jaro a podzim a džíp na zimu.

2003 - Svatba s Braněm Mojsejem

Tehdy si už zámožná podnikatelka vyhlédla mladého hudebníka Braňa Mojseje a okamžitě se zamilovala. Po patnácti letech se rozvedla s podnikatelem Mikulášem Kašaiem a za čtyři měsíce se provdala za Braňa. Svatba byla v obrovském stylu, brali se v luxusním hotelu a pozvali více než 1000 hostů.

2005 - Reality show Mojsejovci

Zmedializovat se byl nejspíš nápad Braňa Mojseje. V roce 2004 se manželé objevili na obrazovce poprvé, a to v relaci Vylomeniny, ve které soupeřili s párem bezdomovců. O rok později přišla jejich největší sláva, když spustili první slovenskou reality show Mojsejovci. U svého domu v Košicích ubytovali soutěžící, kteří bojovali o dva miliony korun. Výhra pro vítěze šla z Nořiny kapsy.

2007 – Finanční podvody

Mojsejová měla být členkou 14členné organizované skupiny, která působila na Slovensku v letech 2007 až 2010. Členové skupiny se měli dopustit trestného činu podvodu prostřednictvím dvou desítek firem, které založili nebo ovládli. Firmy předkládaly falešné doklady, na jejichž základě podávaly daňová přiznání s nepravdivým obsahem. Následně si členové skupiny uplatňovali nadměrné odpočty daně z přidané hodnoty. Například jen dvě košické firmy této skupiny žádaly od státu vyplacení milionu eur. Celkově měla skupina připravit stát o 1,5 milionu eur (přes 38 milionů Kč).

2008 – Nora Mojsejová Fashion

Mojsejová si založila novou firmu Nora Mojsejová Fashion, jejíž módní kolekce sama navrhovala. Tehdy ze svého kamaráda Františka Kabrhela zvaného Versace vytáhla 32 milionů korun, které dodnes nevrátila.

2009 – První obvinění z podvodu

Po krátké mediální pauze se Nora objevila na titulních stránkách novin. Tentokrát však z důvodu jejího obvinění z finančních podvodů, protože předkládala nepravdivé účetní doklady a faktury. Policie ji tehdy zatkla a při domovní prohlídce našla v trezoru pět milionů korun. Ve vazbě Nora tehdy strávila jednu noc.

2011 - Šéfka

V Čechách se Nora proslavila díky pořadu Čápi s mákem, kde se nekompromisně pustila do pornoherečky Dolly Buster. Později se objevila na televizních obrazovkách ve vlastní show Šéfka, kde si vybírala manažera do svého módního butiku.

2012 - Druhé obvinění

Mojsejová tentokrát doplatila na vysoké dluhy vůči svému kamarádovi Františku Kabrhelovi. Ten ji zažaloval za to, že od něj koncem roku 2008 s příslibem nereálných úroků vylákala půjčku ve výši 32 milionů Kč, které však dodnes neviděl. Mojsejová s Kabrhelem dokonce podepsali tři smlouvy o půjčení peněz. Noře už tehdy hrozilo až patnáctileté vězení.

2013 - Mojsejová v poutech

Nad Norou Mojsejovou spadla klec. Začátkem září loňského roku si pro ni přišla policie a nasadila jí pouta. Nora byla obviněná z finančních podvodů v letech 2007 - 2010, kdy měla s organizovanou skupinou okrást stát až o 38 milionů Kč. Dále čelí obžalobě za finanční podvod za téměř 1,5 milionu korun. Dále má na krku spor s neziskovou organizací, která ji obvinila z toho, že je „okradla“ o 4 miliony Kč.

2014 - Mojsejová za mřížemi

Od zatčení kontroverzní podnikatelky uběhlo už sedm měsíců. Nora za tu dobu přišla o všechno. Ve vazbě zhubla nejméně 15 kilogramů, zablokovali jí bankovní účty, sebrali veškerý majetek. "V současné době nejsem schopná uhradit soudní poplatek za návrh na začátek soudního konání,“ přiznala nedávno Mojsejová. Pokud soud prokáže vinu, hrozí Mojsejové 10 až 15 let vězení.