"Letos v únoru jsem pohřbila syna Františka a teď muže muže. Byla jsem s ním 43 let... Chtěla jsem jít za nimi do nebe," přiznala se Věra Bílá po pohřbu, který ze solidarity zaplatil kolega z branže, hitmaker Michal David. Věře Bílé však v sebevraždě zabránili její příbuzní. 

"Je to pro ní těžký. Hodně těžký. Ale bude se s tím muset smířit," řekla po smutečním obřadu kmotřenka zesnulého Helena Žigová. Zpěvačku však drží její rodina nad hladinou, jak se jen dá. Je to pro ní skutečně těžké období. Adoptivní syn František (†33) zemřel za záhadných okolností na přelomu ledna a února, kdy ho našli mrtvého na veřejných záchodcích v Rokycanech. Po smrti manžela Františka (†59) pak Bílá zůstala úplně sama a o tom, že už nemá sílu žít, mluvila i dříve.

Manželovu smrt pak znovu oplakala dnes na pohřbu v Rokycanech, kam dorazilo kolem padesátky smutečních hostů. Celý obřad se přitom držel romských tradic. Věra Bílá svému manželovi na poslední cestu přibalila krabičku cigaret, balíček kávy a jeho hodinky. Další věci včetně peněz přidali i kmotřenci. Jak na zpěvaččina manžela vzpomíná rodina Věry Bílé? A co zpěvačka dál prozradila? Podívejte se na reportáž Blesk.cz.   

Video
Video se připravuje ...

Věra Bílá po pohřbu manžela: Chtěla jsem se zabít! Jan Jedlička, Karolina Hošek

Fotogalerie
15 fotografií