Blesku se ozval čtenář, který v pátek prý pocítil Marešovu ránu na vlastní kůži. „Popíjeli jsme s přáteli v Peci pod Sněžkou. Leoš Mareš tam byl taky a seděl na baru,“ popsal Blesku čtenář. Mareš se prý choval jako frajírek a balil holky na baru. "Chtěl, aby s ním moje přítelkyně odešla na půl hodiny pryč. Tahle nabídka ale nevyšla, a Mareš to zřejmě nepřenesl přes srdce. Tak jsem přišel k němu a žádal od něho vysvětlení,“ prozradil Blesku čtenář.

Přesný zásah

A pak to podle jeho slov přišlo! „Dostal jsem naprosto nepochopitelně pěstí do obličeje. Ve vteřině Leoš uhnul a běžel se jako malá holčička schovat za bar, abych mu ji náhodou nevrátil,“ tvrdí čtenář s tím, že ho prý neprovokoval. Jednou ránou to však neskončilo. „Netuším, jestli šlo o ochranku nebo přátele, každopádně se na mě vrhli, porazili jsme několi stolů. Utržil jsem další ránu pěstí a poté spadl bradou na stůl. Vyšli jsme ven a ještě na mě volal ten nejstlustší, že mě zabije“ řekl čtenář, který si domů na památku přinesl slušný monokl.

Leoš Mareš sice nepopřel, že v osudný večer v Peci pod Sněžkou byl. Ale jako už několikrát, i teď odmítá, že by se porval. „Já jsem se určitě s nikým nepral. On tvrdí, že ano? To těžko, že?“ napsal Blesku Mareš a dodal: „Určitě jsem nikoho nenapadl. Ověřte si to. Pak už je pozdě, když se potom zjistí, že si to vymyslel.“

Čtenář si však stojí za svým a Blesku z noci poskytl fotky: "V mých očích pan Mareš propadl hluboko pod úrověň pražských kanalizací. Chtěl bych mu jen vzkáza: Leoši, je mi tě líto!"

Když se Blesk moderátora ptal, co se tedy podle něho stalo, napsal: „Já nevím. Byli venku na sněhu a já tam nebyl ani na chvilku. Jo a žádná ochranka nebo vyhazovači tam nejsou, tak nevím s kým měl konflikt. Já jsem určitě nikomu nic neudělal.“

Marešovy excesy

Silvestrovská rvačka

Konflikt se rozpoutal mezi Marešem a podnikatelem Martinem Lainem na přelomu roků 2009-2010. Aktérem byl prý tehdy podnikatel. Ani jeden však nechtěl o důvodu a průběhu incidentu tehdy nic říct. „Takové věci se řeší mezi chlapy a ne s novináři,“ vzkázal Mareš.

Říjen 2010

Leoš prý těsně před koncem Live show Evropy 2 v Pardubicích údajně brutálně napadl pořadatele akce Petra Dzingela. Dostal zkušební lhůtu.

Květen 2012

Loni moderátora zbili v baru, když se snažil bránit dívku před dvoumetrovým vyhazovačem. „K rvačce došlo, ale více se k tomu nechci vyjadřovat. Jsem v pohodě,“ řekl tehdy Mareš Blesku.

Fotogalerie
9 fotografií