Karel (73) a Ivana (36) Gottovi

Princezna Charlottka (6)

Zpěvák Karel Gott a jeho manželka Ivana si nemohou vynachválit prospěch své dcerky Charlottky, která si také včera přinesla domů vysvědčení.

„Máme výborné hodnocení. Jsme z toho všichni moc šťastni – i Charlottka. No, hold geny se nezapřou,“ smál se Gott. „Charlottka čte skvěle, reaguje skvěle, počítá jí to skvěle. Právě se procházíme s rodinou po Praze a hledáme místo, kam si sednout. Necháme na Charlottce, co si za vysvědčení vybere. Výborné hodnocení se musí odměnit,“ dodal zpěvák, jehož dcera chodí od září na soukromou základní školu PORG, které šéfuje syn prezidenta republiky Václav Klaus ml. (43).

Leoše Mareš (36)

Kubík (7) bez známek!

Jediný, kdo se rodičům nemohl pochlubit samými jedničkami, byl syn moderátora Leoše Mareše. Nikoli proto, že by špatně prospíval, ale na mezinárodní škole se vysvědčení prostě nenosí. „Kubík dostal slovní ohodnocení v angličtině a celkem vydalo asi na 5 stran,“ vysvětlila Blesku jeho maminka Monika Marešová (38) s tím, že nejčastěji zaznívala slova chvály.

Vlaďka Erbová (31)

Šikulka Viktorka (6)

Školní úspěchy své dcery Viktorky modelka oplakala. „Všichni jsme byli plní očekávání. Vikča měla samé jedničky, mně až vyhrkly slzy do očí. Byla jsem fakt dojatá. Hned po škole se šlo do cukrárny, muselo se jet i do Bambule (obchod s hračkami) a teď chystám brusle, protože Viktorka má trénink. Dneska to bylo Vikči první vysvědčení, i ona byla hrozně šťastná,“ řekla Blesku Erbová.

Jiří Adamec (64) Jana Adamcová (40)

Malý playboy Daník (6)

Malý playboy Daník (6) První vysvědčení syna Dana se v rodině režiséra Jiřího Adamce a jeho ženy moderátorky Jany nebralo na lehkou váhu. „Večer jsem Daníkovi řekla, že další den už dostane své první vysvědčení a že oba s tátou přijedeme ke škole,“ svěřila Blesku Jana. „A on mi hned řekl, že to se na to musí pěkně obléknout,“ smála se Adamcová.

Monika Žídková (36)

Rošťák Davídek (7)

Miss ČR 1995 je maminkou dvou rošťáků – Nikolky a Davídka. Jelikož je Žídková vystudovanou učitelkou, není žádným překvapením, že děti přinesly samé jedničky. „Nikolka chodí do šesté třídy a nemohla ani dospat, jestli bude mít samé. Budeme slavit, už máme nachystané dětské šampaňské,“ prozradila Žídková.

Leoš Mareš (36)

Kubík (7) bez známek!

Jediný, kdo se rodičům nemohl pochlubit samými jedničkami, byl syn moderátora Leoše Mareše. Nikoli proto, že by špatně prospíval, ale na mezinárodní škole se vysvědčení prostě nenosí. „Kubík dostal slovní ohodnocení v angličtině a celkem vydalo asi na pět stran,“ vysvětlila Blesku jeho maminka Monika Marešová (38) s tím, že nejčastěji zaznívala slova chvály.

Fotogalerie
6 fotografií