Podle informací Blesku Kohák na schůzce se zpěvákem a jeho manažerkou a účetní Jaroslavy Herzerů odsouhlasil, že udělá nové vyúčtování za loňský rok. A právě z něho by mělo konkrétně vyplynout, kolik za parfémy se Slavíkovým jménem inkasoval, kolik si z toho nechá na provizi a kolik odevzdá, tedy vrátí Gottovi.

Co se stalo?

Kohák dostával z prodeje každé voňavky od výrobce Aleše Buksy 150 korun. Gottovi z této částky ale poslal na učet jen směšných 15 korun a tvrdil mu, že dostává pouhých 30 korun. A nejen to! Kohák především prodával Gottovo jméno na rozmanité reklamní aktivity. A z toho Slavík neviděl ani korunu. „Nehorázné, podlé a skandální,“ komentuje celou věc Buksa.

Trpělivý Karel

Od Koháka zatím nové vyúčtování nepřišlo. Gott tedy stále vyčkává. Nové vyúčtování totiž rozhodne, zda celou věc bude Slavík řešit smírnou cestou, nebo se obrátí na soud.

Zpěváka celá záležitost dost sebrala. Koháka považoval za svého blízkého spolupracovníka. Blesk se chtěl Gottova společníka zeptat na to nejzákladnější: Proč? Otázka ale zodpovězena nebyla. Kohák po celý včerejšek nebral telefon.
Okradený Gott by mohl se společníkem zamést okamžitě. Proč to neudělal?  „Karel je od podstaty hodný a slušný člověk. Kohákovi dokonce řekl do očí, že pro něj to není otázka peněz, ale morálky,“ řekla Blesku Herzerů.

Fotogalerie
6 fotografií