Andrea má nádhernou postavu a je si toho dobře vědoma. Také ví, jak se udržet ve světě šoubyznysu na výslunní. S výrazem cudné ženy, tu a tam poodhalí své intimní partie a rázem je středem pozornosti.

Na večírek při příležitosti křtu kalendáře známé automyčky se objevila v ultra krátkých šatech, ve kterých už se předvedla na křtu svého kalendáře.

Jenže tentokrát se na párty pilo více než obvykle a Andrea své minišaty neuhlídala. Když se roztančila na parketu s Innou Puhajkovou, dávala si ještě pozor, aby šaty zůstaly na svém místě. Pak se ale na jevišti vrhla na Leoš Mareše a při menším naklonění vystrčila do publika své nahé půlky.

Jako by ji toto nestačilo, vlezla si později na pódium za moderátorkou večera Gábinou Partyšovou a poněkud neohrabaně se ji snažila upravit šaty. Jen co se shýbla, všem hostům nabídla pohled nejen do svého klína, ale také do hlubokého dekoltu. Ještě, že si tentokrát vzala alespoň kalhotky.

Video
Video se připravuje ...

Verešová , Faltýnová a další celebrity odpovídaly na otázky o sexu Blesk - Thomas Kruchina, Markéta Reinischová, Ondřej Rybár

Fotogalerie
9 fotografií