Pro Andreu Verešovou jsou v roce dva stěžejní body. V letních měsících Karlovarský filmový festival a v těch zimních lyžařská sezona v českém Aspenu, nebo jak chcete, ve Špindlerově Mlýně.

Andrea v obou případech bývá jednoznačně za hvězdu. K tomu jsou ale potřeba velké přípravy, a tak Verešová ještě na začátku prosince jede nachytat potřebný bronz k moři, aby v lyžařské kombinéze, která bývá pravidelně doplněna nějakým tím úchvatným kožíškem, vypadala ještě lépe než ostatní celebrity, které jí svými outfity rády kopírují.

A tak jako obvykle vzala do jedné ruky peněženku, za druhou svého dvorního stylistu Dušana Chrástka a vyrazila na nákupy, v prosinci velmi nezvykle, letního oblečení a plavek. Nebyla by to Andrea Verešová, kdyby si mezi neskutečným množstvím krásných šat nevybrala uplně tu nejkratší a průhlednou tuniku, a tak přítomní pánové štěstím vzdychali a dámy bledly závistí, protože jedno se Andrejce musí nechat. Na svůj věk a dvě děti má naprosto dokonalou postavu. Jak to ta holka jenom dělá…

Fotogalerie
8 fotografií