Scenáristé oblíbeného seriálu Cesty domů našli způsob, jak vrátit Martina alias Dana Pánka do děje. Znovu se objeví v Hradišti, kde na něj na každém kroku vyskočí vzpomínky na nedávnou minulost.

„Jsem rád, že jsem se mohl vrátit. Dan Pánek není jen tak obyčejný kluk, ale dost zvláštní a trochu vyšinutá postava, takové se dobře hrají,“ přiznává herec.

I když měl Martin od seriálu kratší pauzu, vůbec si neodpočinul. U koní je pořád práce dost, navíc jsme se s tátou rozhodli, že vybudujeme z půdního prostoru takový klub pro přátele, kde by se dalo posedět. Tak jsem maloval, pokládal podlahy a dělal spoustu dalších jiných věcí,“ směje se.

Zahrál si také ve dvou dalších seriálech a v Divadle na Vinohradech nazkoušel roli sluhy v inscenaci Zkrocení zlé ženy, která měla premiéru koncem prosince.

Jen co se Martin vrátil na plac, dostal pořádnou nakládačku. Naštěstí jen symbolicky, protože na seriálovou rvačku dohlížel kaskadér a dílo zkázy na Martinově obličeji vytvořili maskéři. „Dan se sice snaží sekat latinu, ale všichni mu házejí klacky pod nohy. Přišel o svou životní lásku, nemá práci, většina lidí se na něj dívá skrz prsty, nemá to jednoduché. Jen vzdáleně mi to připomíná období, kdy jsem dokončil vysokou školu a taky jsem dlouho nemohl najít práci. Život je prostě takovej a někdy hodně drsnej,“ říká herec.

Fotogalerie
4 fotografie