Dvakrát týdně sledují diváci TV Pětka živé vysílání s Ivetou Bartošovou, které je v poslední době jako na houpačce. Jednou je Iveta normální a dokáže srozumitelně zodpovědět na otázky diváků, jindy je zcela v rauši. Stejně tomu bylo i včera, kdy na sebe Iveta upozornila nejen svým vyprseným výstřihem, ale hlavně svým chováním.

Jen co pořad začal, dovolal se do studia první divák, který nechápal Ivetinu nesoudnost projevovat se na veřejnosti opilá, čímž zřejmě narážel na živé vysílání před dvěma týdny. Iveta reagovala pouze slovy „Neodnesli mě čerti dneska,“ čímž chtěla říct, že zase tolik nejspíš nezlobí.

Moderátor Antonín Duchoslav se snažil udržet ve studiu mikulášskou atmosféru a tak se ptal hostů, co by čertovi zazpívali, kdyby ho potkali. Textař Vladimír Kočandrle přemýšlel o příběhu, který by toho čerta zahnal. Ovíněná Iveta si takovou situaci ihned představila a začala máchat rukama a pokřikovat: „pryč, pryč, pryč“.

Během několika dalších minut dostala Iveta další tři dotazy od diváků a teprve tehdy se ukázalo, že zpěvačka byla úplně mimo. Mluvila z cesty, zadrhávala slova a její odpovědi nedávala naprosto žádný smysl. První odpověď na otázku, co říká na vystoupení Daniela Landy na Českém slavíkovi, ji dělala značné potíže. „Tak Dan Landa měl moji řeč. S něčím souhlasím s něčím ne, ale praktizzzz… prakticky se mě zastal,“ blábolila s těžkým jazykem Bartošová.

Dalšího volající zajímalo, koho bude Iveta volit za prezidenta. „Já jsem vždycky měla ráda pana Dienstbiera a znala jsem jeho syna. Ale já to neovlivním,“ rozhazovala rukama Iveta. Je tedy pravděpodobné, že si zpěvačka před vstupem do studia nějakou tu sklenku opojného moku na oslavu Mikuláše přeci jen dala.

Fotogalerie
4 fotografie