Agent 007 James Bond přilákal do kina snad všechny své příznivce i z řad známých osobností. Během chvíle se zaplnily všechny sály a celebrity zabraly ten největší. Jakmile se všichni sešli, rázem zdivočeli. Leoš Mareš, který celou premiéru moderoval, zaujal spolu s pětibojařem Davidem Svobodou klasickou pozici Jamese Bonda. Ostatní se toho chytli a během chvilky se z poklidného večírku stala typická přestřelka.

Slavní dorazili většinou se svými drahými polovičkami. Někteří však čapli jen svého kolegu. Pohublá Vendula Svobodová, která by směle mohla konkurovat kdejaké bondgirl, dorazila s kamarádem Janisem Sidovským. S tchánem, otcem Tomáše Rosického, přišla rosnička Radka Kocurová.

Tereza Kerndlová či Agáta Hanychová dorazily dokonce samy. A protože nemohla Agáta olizovat svého přítele Jakuba Prachaře, kterého nechala doma, vrhla se rovnou na Bonda. Odvážné byly také módní kreace přítomných hostů. Nejvíce však šokoval skladatel Ondřej Soukup, který dorazil celý v červeném.

Během premiéry se losovalo o pět kartonů piv. Lahodný mok si odnesl překvapený herec Michal Dlouhý, kterého vylosoval David Svoboda. Michal nevěřil vlastním očím a s úsměvem pronesl: „To se může stát jenom mně“. Po slavnostním ukončení nového filmu, byla nachystána after party ve vyhlášeném klubu na Vinohradech, kam však nikdo nedorazil. Jediný, kdo tedy Agenta 007 pořádně zapil, byl otrlý pařmen Leoš Mareš. Žádné velké oslavy jako se konaly v Londýně, to tedy opravdu nebyly. České hvězdy utekly raději domů.

Fotogalerie
22 fotografií