„To je můj dvacetiletý syn Honza. Už má dva měsíce řidičák, tak mi dělá šoféra,“ tvrdí Březinová.

Nejsem bezpáteřní

Na otázku, jestli přece jen nemá nějakého přítele, zpěvačka odpověděla rázně: „Já nejsem žádný bezpáteřní prase! To není jako vyměnit staré lodičky za nové.“

Se ztrátou manžela se prý stále nemůže smířit. „Nikdy se s tím nevyrovnám. Vy nevidíte do mé hlavy. Vždyť já už to prožila podruhé,“ připomíná Březinová tragédii, která ji potkala ve dvaceti letech, kdy se jí oběsila maminka.

„Nevím, proč to udělala. Všechno bylo v pohodě. Musela ale být určitě nemocná, jenže skrytě,“ míní zpěvačka, která hledá příčinu v sobě. „Musím tomu přijít na kloub, proč zrovna já a proč zrovna tohle. To není náhoda,“ trvá si na svém. Dokonce hodlá podstoupit regresi a »nahlédnout« tak do minulých životů.

Nad vodou mě drží děti

Březinová zpívá a vedle toho začala také učit na Mezinárodní konzervatoři v Praze. Vede tam katedru interpretace. „Moc mě to baví a zároveň jsem pořád v činnosti, a to potřebuju,“ říká. Její dvě děti – Honza a sedmnáctiletá Vanda – stále žijí s ní. „To je moje štěstí. Po tom všem jsou děti moje největší opora. Ani nevíte, jak se bojím, až mi z hnízda vyletí,“ dodává zpěvačka.

Fotogalerie
5 fotografií