V červenci to bude rok, co Marcely manžel Zdeněk Švarc (+57) spáchal sebevraždu. Hnacím motorem zpěvačky se stala práce. S kapelou OK Band už zanedlouho vyráží na turné. A aby byla stylová, nechala si od svého kadeřníka vytvořit nový účes.

Platinově blond vlasy jí vystříhal do punkového číra. "Beru to jako svůj návrat mezi lidi, a tak chci být jiná. Jelikož mé okolí ví, jak ráda měním účesy a v podstatě jsem schopná si na hlavě nechat udělat cokoliv, tak je tohle nebude šokovat," řekla Blesk.cz Marcela. "Zmněna je život, takže tohle není poslední experiment," dodala zpěvačka, která nechyběla na čtvrtém výročí salonu Oskar. Služby tohoto salonu využívá spousta slavných žen. Jana Švandová, Hana Zagorová, Halina Pawlowská nebo Gábina Partyšová.

A právě Gábina celé narozeniny moderovala. "Tady mě jako první donutili sundat umělé vlasy a zkrátit účes. A myslím, že mi to prospělo," míní moderátorka, která si odnesla kus dortu. "To mám pro manžela, má sladké strašně rád a já moc péct neumím," dodala Partyšová.

Fotogalerie
11 fotografií