Podle Marceliných známých je pro ni bolest po smrti režiséra seriálu Rodinná pouta nebo cyklu 3+1 s Miroslavem Donutilem horší o to, že neví, co stojí za jeho rozhodnutím sáhnout si na život.

„Možná se jednalo o jeho finanční problémy, měl nějaké dluhy a navíc i chatrné zdraví, kvůli kterému se musel vyvarovat i pití alkoholu,“ dodal zdroj Nedělnímu Blesku o Švarcovi, který byl několik dní nezvěstný. V pátek ho našli oběšeného v Roztockém háji v pražském Suchdole a ještě týž den si vdova přebírala jeho věci na policejní služebně v Bartolomějské ulici.

Hned poté odjela i se svými dětmi, dcerou Vandou (16) a synem Janem (18) z předchozího vztahu, za svojí tchyní mimo Prahu, kde se může v ústraní vyrovnávat s tím, že jí ze života odešel už druhý milovaný člověk. V roce 1982 sebevraždu spáchala i její maminka a s touto hrůzou se dodnes nevypořádala. Stejně jako Švarc se oběsila za nevyjasněných okolností v době, kdy Marcele bylo teprve jednadvacet let.

„Bylo to strašné, to si nikdo neumí představit. Dodnes nikdo neví, co se vlastně stalo,“ řekla před časem. A možná i proto se snažila najít útěchu, kde se dalo. Nejvíc jí prý pomohla mystická sféra a začala věřit výkladům z ruky.

Čáry osudu i života má velmi spletité, proto se velmi často vypravuje k věštkyni. „Všechno, co jsem se tehdy dozvěděla, se postupně naplňuje. Byla jsem tak překvapená tím, co mi uhodla z minulosti, že jsem ani nechtěla vědět, kolika let se dožiji. Čáru života mám ale pěkně dlouhou,“ řekla před časem Březinová, které věštkyně předpověděla například i to, že se vydá na sólovou dráhu a bude mít dvě děti.

Fotogalerie
1 fotografie