Marcela Březinová přijala nabídku zazpívat na koncertě pro nadaci Mater et pueri, jejíž zakladatelkou je další známá zpěvačka Maga Malá. „Marcele se zatím nechce moc chodit mezi lidi. Ale v tomto případě udělala výjimku. Zazpívala pro nadaci, která shromažďuje finanční prostředky na podporu matek v azylových domech,“ uvedl organizátor celé akce a herec David Novotný.

Březinová byla ten večer neustále ve středu pozornosti. Ačkoliv byla viditelně pohublá a do smíchu jí příliš nebylo, na jevišti se konečně uvolnila. „V momentě, kdy Marcela vylezla na jeviště, se jí hrozně ulevilo a byla ráda, že zase může stát před lidmi a zpívat i po té tragické události, která ji postihla. Zazpívala jednu ze svých nejnovějších písniček,“ řekl Marcelin kamarád Novotný.

Zpěvačku na její vystoupení doprovodil syn Honza a dabérka Valerie Zawadská. „Marcelka stále prochází po sebevraždě svého manžela těžkým obdobím. Nad vodou ji drží děti a kamarádi a taky to, že bude zanedlouho slavit už třicet let kariéry se svou kapelou OK band,“ dodal Novotný.

Fotogalerie
8 fotografií