Gábina, která už dva měsíce "žije" s Ornellou, se už na veřejnosti objevuje skoro jen pracovně. Mediální humbuk kvůli milence jejího manžela se totiž na ní podepsal i vzhledově. Je pohublá, má propadlé tváře a málo spí. I tak, se ale dnes při moderování běžeckého seriálu České pojišťovny stále usmívala a nedala na sobě nic znát.

„Já myslím, že už dolovila. I když bude lovit dál, nikdo už ji nebude chtít. Ty věci, které dělá, se prostě nedělají. Měla by si zajít k odborníkovi na hlavu, tohle už není normální,“ svěřila se Gábina pro Blesk.cz. A poslala by tam i její matku. „Máma ji teď doprovází všude, takže by tam mohly zajít spolu,“ dodala.

Gábina také popřela, že by Ornellu i s její matkou nechala vyhodit z baru. Kam tyto dámy chodí, neřeší, spíše se diví, že milenka jejího manžela, v pokročilém stádiu těhotenství, vymetá jeden bar za druhým. „Já nevím, co dělá žena ve čtvrtém měsíci těhotenství pořád v barech. Pakliže je to chtěné dítě a v její rodina trpí na potraty, tak by si to těhotenství měla spíše v klidu užívat, jako každá nastávající matka a ne vymetat bary,“ kroutila hlavou moderátorka.

Nechává ji chladnou i fakt, že si Ornella chce zapsat Koktu do rodného listu svého dítěte. Spíše se nad tím zasmála s tím, že vše co Ornella dělá je už psychopatické, tím pádem malinko nebezpečné. „Uvidíme, co vymyslí dál,“ směje se Gábina.

Fotogalerie
14 fotografií