Simona Krainová rodila v porodnici u Apolináře, kam ji ráno doprovodil její manžel Karel Vágner, který byl u porodu přítomen. "Strašně se bojím," vzkázala jen pár minut před porodem.

Nakonec nebyly obavy na místě. Chlapec přišel na svět v pravé poledne a po narození měřil 51 cm a vážil 3,46 kg.

Protože Simona císařským řezem rodila už Maxe, věděla, co ji čeká. "Vím, že první den bude krutý. Dají vám proti bolesti čípek - víc kvůli miminku a kojení dělat nemohou. Tak se to snažím přečkat, druhý den už bude líp," řekla Simona Blesk.cz

Manželům se podařilo až do poslední chvíle utajit pohlaví miminka. Nakonec je to kluk. Podle informací Blesk.cz byly největšími kandidáty na jméno možnosti Alex a Bruno. Simona s Karlem neměli až do porodu jasno, které nakonec v případě chlapce zvolí. Nakonec zvítězil Bruno.

"Měla jsem v životě pár zásadních vztahů, včetně prvního manželství, které nevyšly. Vždycky jsem do nich šla nadoraz, s maximální nadějí na štěstí do konce života. A pak se právem ptala, kde dělám chybu. Proč ta idyla skončila. Nakonec jsem potkala Karla, o kterém nepochybuji. Od té doby, co jsme spolu, s nadsázkou řečeno, jsem v jiném stavu a rodím. Stíhám na poslední chvíli děti a jsem ta nejšťastnější máma na světě," vzkázala Krainová.

Modelka světového formátu se nemusí bát, že by její mateřská krása císařským řezem utrpěla. Lékaři provedou totiž zákrok přesně v místě jizvy z prvního porodu. Nová jizva tak nahradí tu původní.

Fotogalerie
7 fotografií