Není tajemstvím, že Iveta Bartošová je poslední dobou více oblíbená u našich pohraničních sousedů. Jako hlavní hvězdu večera si ji pozvali, aby zazpívala na vyhlášení nejlepších módních návrhářů roku v Ružomberku na Slovensku.

Iveta nedávno na galavečeru Hvězda roku v pražském Karlíně svým vystoupením vyhořela, když při příchodu na pódium upadla a pak si celá zmatená myslela, že je na Slovensku. Teď se jí představa vyplnila.

U sousedů si opravdu zazpívala, ale ani tentokrát se neobešla bez playbacku. Nicméně Slovákům to evidentně nevadilo. Naopak Iveta roztleskala celý sál a ještě za vystoupení inkasovala rovných 40 tisíc korun.

Když vešla na pódium, bylo možné v očích všech přítomných číst jeden velký otazník. Jak to Iveta ustojí? Na trní byli zejména moderátoři znalí Ivetiny nevyzpytatelnosti. Když spustil playback, Iveta se k úlevě všech chytla a ani se nikterak nepotácela. Mezi vysokými modelkami na jehlách se však na předsunutém molu dost ztrácela, tak, že ji chvílemi nebylo vůbec vidět. Samotné dívky se po ní otáčely a byly v pozoru, kdyby se Ivetě náhodou chtělo padat.

Nic takového se naštěstí nestalo. Iveta to docela zvládla, jen by se pro příště měla zamyslet nad svým outfitem. Elastické šaty daly totiž vyniknout nepěknému bříšku. Iveta se toho však nebála, dokonce šaty nechala spadnout z ramene, takže vykoukla její slavná jizva po operaci zlomené klíční kosti.

Po jejím vystoupení následoval velký aplaus, který Ivetu dojal. Všichni přítomní si asi oddechli...

Fotogalerie
8 fotografií