Zdeněk Macura je do Ivety zamilovaný už několik let. Její vztah s Josefem Rychtářem mu tak není po chuti. Rozhodl se tedy, že si to s mužem, který opakovaně napadl svoji ženu Darinu (54), vyříká jako chlap s chlapem. Ale jako chlap se nezachoval, z drsného Rychtáře měl pořádně nahnáno. Jinak by si sebou nepřivedl doprovod šesti tvrdých chlapů v černém oblečení a se slunečními brýlemi.

Iveta prý psala o pomoc

Macura vyrazil za Rychtářem, protože od ní údajně obdržel zprávu s prosbou o pomoc. „Mně od Ivety Bartošové přišla zpráva: Prosím přijeď. Jde mi o život. SOS,“ tvrdil Macura. Šlo mu prý jen o to, aby si ověřil, zda Iveta potřebuje pomoc. Rychtář ho ale do domu nepustil. A drsná hádka začala“

Video
Video se připravuje ...

Drsné setkání Josefa Rychtáře a fanatického fanouška Ivety Bartošové Pavel Machan, Marek Pátek

Vyhoň si p**o a neotravuj!

Macura si chtěl promluvit s Ivetou bez přítomnosti Rychtáře. Ten vytáhl mobil a vytočil její číslo a hovor dal na hlasitý odposlech. „Tak tady jí máš,“ řekl Rychtář Macurovi. Ten si však mobil nevzal a od domu na chvíli odešel. Rychtář se pak rozjel naplno: „Tobě to leze na mozek. Vyhoň si p**o nad fotkou Ivety a neotravuj!“

 

Fotogalerie
19 fotografií

Sokovi přinesl vodu

„Iveta je na rozdíl od tebe se mnou a tebe to se*e! A ty to nemůžeš rozchodit, ty idiote,“ pokračoval Rychtář. Nakonec se mu ale zamilovaného soka zželelo a přinesl mu vodu. Prý proto, že mu z jeho monologu vyschlo v hrdle. Aby Macura viděl, že voda není otrávená, napil se před ním Rychtář také!

Macuru nakonec pokropil

Konflikt vyústil v pořádnou sprchu. Rozzuřený Rychtář vytáhl zahradní hadici a Macuru pokropil. „Až s tím budeš souhlasit, dostaneš ode mě 25 na zadek velikonoční pomlázkou. To je u nás jediný oficiálně povolený trest. A pak si teprve můžeme podat rukou,“ řekl mokrý Macura a odešel. Rychtář si pak na znamení vítězství zapálil doutník jako rádoby frajer.