František Čechák (7) měl asi nejpočetnější doprovod ze všech prvňáčků. Doprovázela ho jeho maminka, tatínek, mladší bráška Cyril (5). Všichni společně čekali před školou, až se prvňáček vrátí z první hodiny. Když František vylezl celý nadšený, vyprávěl mamince zážitky, a mezitím čekali na strejdu Vojtu Dyka. Hereččin milenec posadil všechny do auta a společně vyrazili zřejmě oslavit první školní den.

A jaké další známé páry spojily dnes děti dohromady?

I prvňačka Viktorka, dcera Vlaďky Erbové, se radovala z účasti obou rodičů ve svůj první školní den.  Erbovou sice doprovázel její přítel Tomáš Řepka, ale nakonec se přidal i hokejista. „Pro mě je teď ale důležité, že Zdeněk dorazil ve chvíli, kdy šla Viktorka první den do školy,“ oddechla si Erbová, jejíž vztahy s bývalým manželem jsou na bodu mrazu.

Ani herecký pár Jitka Schneiderová a David Švehlík se v tento významný den nerozdělil, přestože už spolu nežijí. Malé Sofinka je velká parádnice, a tak se mohli rodiče pyšnit nejkrásnější dnešní školačkou. Za pomoci maminky se vyparádila do bílé halenky, džínové sukně a růžové boty jí ladily s aktovkou.

Fotogalerie
10 fotografií