O Sámerovi je známo, že je tak trochu metrosexuál a jeho vzhled je pro něj nesmírně důležitý. Účesy proto zpěvák střídá jako ponožky. Jako finalista první řady soutěže Česko hledá Superstar měl na hlavě neupravené hnízdo, později to bylo číro alá David Beckham a na nějakou dobu si oblíbil copánky. Nyní mu ale buď došla inspirace k novému účesu a nebo Sámerovi ustupují vlasové kouty.

Na včerejší narozeninové oslavě totiž zpěvák na pár minut odložil kšiltovku a odhalil tak tajemství, které ukrýval pod čepicí. Ustupující kouty měl Sámer domalované hnědou barvou, zcela jiného odstínu než jsou jeho pravé vlasy. Účesem s kouty a pejzy se oslavenec moc nevytáhl. Naopak, vypadal jako by nabral inspiraci ve 20. letech.  

Video
Video se připravuje ...

Sámer Issa slavil narozeniny v praažském casinu Blesk - Jan Jedlička

Zpěvákovi včera přišlo k narozeninám popřát spoustu přátel a tak casino ve kterém oslava probíhala, se během chvíle zaplnilo. Program měl ale oslavenec nabitý, neustále pobíhal mezi pódiem a ulicí. Issa zazpíval několik svých hitů a fanouškům slíbil, že novou desku chystá kolem Vánoc. Celou akci moderovala Zuzana Belohorcová a popřát oslavenci dorazily i stálice večírků jako Dominika Mesarošová, Hana Mašlíková a nechyběla bývalá přítelkyně Pavla Dubná.

Největším dárkem, který zpěvák večer dostal, byla obří čokoládová cigareta, do které se Sámer s chutí ihned zakousl.

Fotogalerie
12 fotografií