Petra Faltýnová a Leoš Mareš spolu tráví všechny volné chvíle. Čtenář Blesku je natočil na společném obědě. Moderátor přišel do restaurace v Praze 4 dříve a o samotě snědl polévku. Modelka si po příchodu vybrala z jídelního lístku hranolky.

Jen co je dostala, Leoš ji přestal zajímat. Když Mareš zjistil, že ho Petra nevnímá, otočil se od ní zády a díval se na televizi. Jenže to se Faltýnové vůbec nelíbilo. S plnou pusou tak jen nad Leošem mávla rukou, dala oči v sloup a sklonila se zpět nad talíř.

Mareš se ale brzy otočil ke své nové lásce zpět a věnoval jí veškerou pozornost. Pár pak odešel společně. Leoš se předvedl jako galantní muž, když Petře odnesl tašky.

Rozvod na krku

Faltýnová se kvůli Marešovi rozvádí se Simonem Šteklem. „Střídáme se v péči o dceru. Děláme to tak, aby v tom malá neměla zmatek,“ svěřila se Blesku Faltýnová, která je s Adrianou (2,5) přes týden a o víkendech má většinou rodičovskou šichtu Simon.

I když je pro modelku dcera na prvním místě, většinu svého volného času tráví s moderátorem Marešem. „Trávíme spolu hodně času. Jsem šťastná a spokojená,“ přiznala zamilovaná Petra.

Fotogalerie
11 fotografií