Petra i po porodu dcery Adriany (2,5) nemá problém předvádět spodní prádlo. A jako jedna z mála českých modelek si nezahaluje zadeček šátkem. Naopak, s úsměvem na rtu ho ukazuje jak v klasických kalhotkách, tak v miniaturních tangách.

Naposledy se modelka, která se rozvádí s manželem Simonem Šteklem, předvedla na módní show v pražském Domě módy. Na akci byl její milenec Leoš Mareš, jehož oblek připomínal japonské kimono. Ani tomu neušlo, jak nádherný má jeho holka zadek. Kdykoliv před ním šla zezadu, tak se mlsně usmíval nebo dělal rádoby vtipné grimasy. A Faltýnová si to vyloženě užívala. Zadkem kroutila jak karnevalová tanečnice v Rio de Janeiru.

Milenci se zřejmě rozhodli, že budou v ten den hodně pracovat. Společně zvládli nejenom přehlídku spodního prádla, ale i módní show návrhářky Natali Ruden v zahradě Jízdárny na Pražském hradě. Tady Petra předváděla nádherné večerní toalety, ale stejně ukázala víc než by chtěla. Při chůzi jí korzetové šaty sjely dolů a ona odhalila kousek bradavky.

Marešova holka prostě ví, jak na sebe opozornit a jak se stát středem pozornosti. Petro, dáváme ti měsíc a vyraž na molo nahá! Posledním tajemstvím tak nakonec zůstane, proč Faltýnová šermovala papírovým ubrouskem u svého pozadí... Rýma nebo flíček, který jí její dokonalý zadeček hyzdil?

Fotogalerie
11 fotografií