Milenecký poměr jim už nikdo neodpáře! Petra Faltýnová a Leoš Mareš veřejně potvrdili svoji lásku. Něžné polibky a romantická objetí dokazují, že modelčino skoro čtyřleté manželství s podnikatelem Simonem Šteklem (34) je definitivně u konce. „S manželem jsme v rozvodovém řízení a vztah s Leošem už nemůžu popírat,“ přiznala exkluzivně Blesku Faltýnová.

Manželství skřípalo déle

V jejím životě tak figuruje už jen jediný muž a tím je Leoš Mareš. Blesk přistihl rozvádějící se modelku ve středu po poledni před Marešovým bytem v Braníku, odkud si to oba namířili do centra Prahy. Pár se stavil na zmrzlinu a pak odjel Marešovým Audi R8. „Měla jsem fajn odpoledne,“ dodala zamilovaná Petra, která vypadá po dlouhé době opravdu šťastně. S Marešem spolu strávili i večer. Vyrazili do kina na Líbáš jako ďábel. Ukázali se tak poprvé jako pár ve společnosti.

Mezi sexy modelkou a nejlépe placeným moderátorem to jiskří od jara letošního roku, kdy je Blesk poprvé přistihl na procházce i s jejich potomky. Zato krize nad manželstvím Faltýnové a Štekla se vznáší už velmi dlouho. Víc než půl roku spolu nežijí a až donedávna modelce poskytovala azyl vila na Floridě, kde byla se svou dcerou Adrianou (2,5). Před pár dny se ale vrátila do Česka. A to hlavně kvůli Leošovi, ale také Šteklovi, aby s ním mohla vyřešit konec manželství bez toho, aniž by tím trpěla jejich milovaná dcera.

Fotogalerie
20 fotografií