Tereza Jirku pořád miluje a je připravená mu odpustit to, že ji v těžké životní situaci nechal na holičkách, ale má jedno přání: "Chtěla bych ho vidět na kolenou, chtěla bych ho vidět prosit, slyšet znovu věty, které dřív byly jen planými sliby nebo výmysly, ale aby teď byly pravdou."

A co na to Chlebeček? "Snažím se. Plánujeme se dát zase dohromady. Vídáme se kvůli dětem. Terezu pořád miluju. Udělám cokoli. Klidně ji na těch kolenou odprosím před televizními kamerami!" dušoval se Blesk.cz.

Zůstala na všechno sama

Pergnerová je ale už opatrná. „Zklamala jsem se,“ popisuje Tereza nedávné drsné vystěhování z pronajatého domu. Měla strach. Musela sama čelit výhrůžkám majitele baráku a statisícovým dluhům.

 

Chlebeček utekl od problémů ke své matce a dělal mrtvého brouka. Nereagoval na telefonáty, neodepisoval na esemesky. Přitom musel dobře vědět, čemu Terezu vystavil.

„Kdybych byla sama, ale já se musela postarat o dvě děti. Ze dne na den jsme přišli o střechu nad hlavou,“ líčí zoufalou situaci moderátorka. Sbalila tedy syna Samuela (11) i Natálku (5), kterou má s Jiřím, pět zvířat, a šla k matce. Chlebeček se teď snaží sekat latinu a získat Terezu zpět.

Fotogalerie
8 fotografií