Zničený Chlebeček je rozhodnutý jít si za svým cílem stůj co stůj. Terezy se prostě vzdát jen tak nechce! Hodlá se prý o ni porvat a udělat, co bude třeba. "Budu o ni bojovat a usilovat. Nevzdám to,“ svěřil se serveru Super.cz.

Partnerská krize vyvrcholila po té, co se do médií dostaly informace o jejich potížích s pronajatým domem. Pergnerová opustila jak bydlení, tak přítele. Že by byl dům zatížen nějakými dluhy ale Chlebeček popírá: "Nemá cenu se k tomu dál vyjadřovat. Žádné dluhy tam nejsou a nikdy ani nebyly. Vše samozřejmě zaplacené bylo." Zároveň však přiznává, že se sám do finančních potíží dostal...

Opuštění domu se přitom odehrálo v pořádném spěchu, po Terezině rodině zůstal pěkný nepořádek. Chlebeček však odmítá, že by to byla jejich vina: "Že naházeli před dům bordel a nafotili to pro novináře, to je jejich hra, ne moje," okomentoval situaci a svalil vinu na majitele domu.

Terezku miluju, vzkazuje Chlebeček

Na Pergnerovou již toho ale bylo dost a svého dlouholetého partnera rozhodla opustit. Chlebeček by ale nejraději vrátil čas zpátky do doby, kdy byli ještě šťastnou rodinou. Alespoň navenek. „Nyní zůstáváme rodiči, to je vše. Strašně mě to mrzí, protože Terezku i děti miluju, svou rodinu zbožňuju. Ale vím, že si za to mohu sám, podělal jsem si to, stavím se k tomu čelem. A udělám vše pro to, abychom spolu zase byli,“ sype si expřítel Pergnerové popel na hlavu.

„Měli jsme určité neshody a krize, ale to byly proti tomu, co se stalo s domem, nedůležité věci. Pokud nakonec překonáme i tuhle krizi, budeme spolu už navždy. Může nás to jedině posílit. Terezku mám strašně rád, je to obrovský člověk. A protože jsme si podobní, jsme stejně citliví, tak věřím, že mě má ráda a že tomu ještě dává šanci stejně jako já. Od rozchodu jsme se několikrát viděli. Zdá se mi, že to, co jsme k sobě cítili na začátku vztahu, se zase obnovuje,“ věří Chlebeček.

Pergnerová svému někdejšímu partnerovi dveře definitivně nepřibouchla. Nepotvrdila však ani to, že by se k němu měla v plánu vrátit: "Znáte to rezolutní prohlášení, že už nikdy… Média jich jsou plný. Znám lidskou duši. Tolikrát nás překvapí. Nechám si proto tu úvahu, zda je to definitivní, pro sebe".

Fotogalerie
8 fotografií