V růžovém domku idyla o romantickém venkovském bydlení, kosení trávy a pěstování zeleniny jednou provždy skončila. Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček se rozešli, navíc za poměrně dramatických okolností. 

„Měli jsme problémy a neshody,“ přiznal Chlebeček. Avšak mezi sebou. Partner Pergnerové totiž upadl do pořádných dluhů. Nemohl ani splácet nájem za barák.

„Odstěhoval jsem se a Tereza mi neřekla, že za ní majitel domu jezdil a že vyhrožoval jí i dětem,“ říká nyní Chlebeček a vysvětluje, proč Tereza musela i s dětmi narychlo z pronajatého domu zmizet.

Pergnerová brala domek jako domov, zbyl po ní však jen nepořádek

Lidé z Chvatěrub si myslí, že Tereze se z vesničky nedaleko Prahy neodcházelo vůbec dobře. „Brala to tu jako svůj domov, její syn Samuel tady chodil do školy, a když jsem je potkávala na ulici, zdálo se mi, že jsou všichni šťastní,“ uvedla žena ze sousedství.

Jenže zdání klame, Pergnerová měla doma problémy. „Jediné, co po nich zůstalo, je nepojízdný Chlebečkův mercedes, který tady stojí snad už od podzimu,“ řekl Blesku jeden z místních občanů.

Po Pergnerové tak zbyl v Chvatěrubech především nepořádek, ale Chlebeček si myslí, že "krámy" rozházené před domem nejsou její prací. Žili prý spořádaně, odmítl i to, že by měli kvůli finančním problémům odstřiženou elektřinu. Nyní již bývalý partner známé moderátorky, která už si v životě prošla lecčíms, si myslí, že nepořádek někdo před domem udělal úmyslně.

Kam Tereza utekla? Nejspíš domů. Matka Terezy se ale k problémům své dcery odmítla vyjádřit. „Podle mě jde o podvod, ale musím se šetřit, jsem po operaci srdce, nezlobte se,“ řekla Blesku a snažila se alespoň potvrdit slova o tom, že bordel před domem není práce její dcery.

Někdejší moderátorka hudebního pořadu Eso nebo reality show Vyvolení však mobil včera nebrala, pouze V.I.P. Zprávám na Primě poslala textovku, ve které potvrdila, že se s přítelem rozešli a ona odešla z domu.

Fotogalerie
8 fotografií