Další rozchod ve světě celebrit přišel jako blesk z čistého nebe. "Vypadali, že jsou šťastní," říkala o Pergnerové a Chlebečkovi jedna z jejich sousedek z Chvatěrub, kde žila moderátorka v podnájmu v rodinném domku u Kralup nad Vltavou. "Chodili na procházky se psem, tvářili se spokojeně," řekla o čtyřčlenné rodině, kterou tvořily i Tereziny děti - syn Samuel (14) a dcera Natálie (4).

Jenže zdání někdy klame. Tereza Pergnerová opustila údajně kvůli vysokým dluhům jak dům, tak i svého partnera! Přiznala to v dnešních V.I.P. Zprávách. "Jediná faktická skutečnost je, že jsem se skutečně odstěhovala a opustila svého muže," sdělila prostřednictvím SMS televizi Prima.

Vystěhovat by se však musela tak jako tak. Chlebeček prý majiteli domku za Prahou, který obývali, neplatil nájem. O tom ale místní nic nevědí. Člověka, jemuž nemovitost patří, vůbec neznají, není místní.

"Tereza s tím nemá vůbec nic společného, ten dům jsem měl pronajatý já na svou společnost, s tím, že ho do nějakého časového limitu odkoupím," řekl Chlebeček s tím, že na dům však poté zkrátka neměl. A také přiznal, že měli v poslední době neshody. Život Pergnerové někdy zkrátka vypadá, jako by jím projížděla na horské dráze.

Fotogalerie
10 fotografií