Moderátorka kývla na nabídku, která se neodmítá. Terezu tak brzy uvidíme na televizních obrazovkách opět v roli moderátorky a to několikrát týdně v hlavním vysílacím čase. Měla by naskočit do nové reality show s názvem Farma. "Nikdy neberu všechno. Vždycky si nechávám prostor něco odžít a posléze se vracím do práce. Tohle je projekt, který mě fascinuje," sdělila Blesk.cz Pergnerová.

Její honorář by se mohl vyšplhat až na milion korun, s nímž by zdárně pokryla všechny dluhy. Nedávno se Tereza musela odstěhovat z pronajatého domu za Prahou spolu se svými dětmi Natálkou (5) a Samuelem (11). Její bývalý partner Jiří Chlebeček ji opustil a zanechal po sobě velké dluhy. Tereza tak neměla na zaplacení. Dluh se vyšplhal až na statisícové částky. „Kdybych byla sama, ale já se musela postarat o dvě děti. Ze dne na den jsme přišli o střechu nad hlavou,“ líčila nedávno Blesku okamžiky hrůzy Pergnerová.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Pergnerová exkluzivně o vystěhování z domu Blesk - Pavel Machan, David Malík

Naposledy se Tereza objevila před kamerou v seriálu Ordinace v Růžové zahradě. Nyní bude novou reality show uvádět na TV Nova už v létě.

V dobrodružné reality show se dvanáct vybraných lidí bude pokoušet žít bez všech výhod moderního světa. Vrátí se tedy zpět o několik desítek let, kdy k životu nepatřila běžně ani elektřina, tekoucí voda nebo pohodlné postele a budou se snažit přežít s minimem na farmě v horách. Vše obětují kvůli hlavní výhře jednoho miliónu korun.

  Farmář hledá ženu Farma
 Popis Show ženu hledá několika osamělým farmářům partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Navazování vztahů probíhá v reálném prostředí, uprostřed přírody, tvrdé práce a za dohledu kamer. Show hledá dvanáct odvážných, kteří se na devět týdnů vzdají veškerých výdobytků civilizace. Osazenstvo Farmy bude hluboko v horách muset denně bojovat o potravu, pěstovat si potraviny, starat se o zvířata a plnit farmářské úkoly.
Výhra Nová partnerka  1 milion korun
Moderátorka Laďka Něrgešová  Tereza Pergnerová

Proměna Pergnerové očima Františky

Tereza Pergnerová kývla na nabídku moderování Nově
Autor: Archív TV Nova

Sedmatřicetiletá Tereza Pergnerová opět dostala šanci na dobrý job. Stala se moderátorkou reality show, kde tucet statečných bude hluboko v horách bojovat o přežití, denně se po primitivním farmářském způsobu postará o potravu i zvířata…

 

Styling Terezy k propagaci této TV show slučuje neslučitelné – punk hroty zdobený elegantní Chanel kabátek z buklé materiálu se tu kombinuje s melírovaným trikem, džínsy a atraktivním, štrasem vykládaným náhrdelníkem. Je to na hraně, ale má to své kouzlo. Tohle je přesně parketa přitažlivosti Terezy Pergnerové. Pole jisté bizarnosti, podivnosti, jež k reality show vždycky náleží.

 

Fotogalerie
2 fotografie