10. Petra Němcová (32) a Jamie Belman (27)

K oltáři si českou modelku nedovedl ani její expartner Bruce Willis, ani James Blunt, a čerstvě ani herec Jamie Belman. Ten byl ovšem blízko. V roce 2010 ji požádal o ruku a ona souhlasila. Dlouho připravovanou svatbu však Petra Němcová nedávno odřekla a svého milého pustila k vodě.

9. Mahulena Bočanová (45) a Jiří Herda (33)

Bokovky. Určitě jí zahýbal. Takové důvody zaznívaly v souvislosti s rozchodem herečky Mahuleny Bočanové a zahradníka Jiřího Herdy. Oba to ovšem vyvracejí. „Jirka je úžasný kluk, dál si voláme a pojedeme spolu i na vodu. Ale mezi námi to dál nešlo,“ krčí rameny černovláska. Prý by Herda musel spolkout pilulku, která by mu přidala alespoň dvacet let.

8. Petra Faltýnová (34) a Simon Štekl (34)

Za krachem jejich čtyřletého manželství stojí výlety Petry Faltýnové do náruče jiného muže, například herce Jiřího Langmajera. V poslední době byla viděna také s moderátorem Leošem Marešem. Ten by jí mohl dopřát zázemí, na které je zvyklá. Udržet její životní standard totiž není jednoduché. Už půl roku obývá dům na Floridě a manžel tráví čas v jejich říčanské vile.

7. Nora Mojsejová (53) a Braňo Mojsej (44)

Nora Mojsejová vyčítala manželovi Braňu Mojsejovi údajné milostné hrátky s prostitutkami. Braňo jí zas vyčítal, že je hysterka, pořád na něj křičí a vytváří mu z domova peklo. Nyní žije pár v odloučení.

6. Michaela Kuklová (44) a Roman Holomek (53)

Michaela Kuklová se podnikatele Holomka chytla po rozchodu s hercem Pomejem. „Manžel nechtěl, abych chodila do práce,“ zdůvodnila svůj nečekaný odchod z domova herečka. Sebou si odvedla syna Romana (3), o kterého se budou soudit.

Fotogalerie
8 fotografií

5. Anna Geislerová (36) a Zdeněk Janáček (34)

Aňa se chytla milionáře Martina Shenara a bývalého vydavatele časopisu Elle, který by mohl dětem Brunovi a Stelle poskytnout stabilnější zázemí a ukojit Aninu touhu po penězích. Její manžel a otec dětí režisér Zdeněk Janáček je pouze chudý režisér.

4. Vilma Cibulková (47) a Miroslav Etzler (48)

Společně se jim podařilo porazit závislost na alkoholu, ale pak se Miroslav Etzler (47) zakoukal do mladé herečky Radky Pavlovčinové, a to byl začátek konce. Vilmě Cibulkové (48) došla trpělivost a manžela po deseti letech manželství vyrazila.

3. Magda Malá (44) a Vladimír Horáček (53)

„Doma bylo takové napětí,“ zdůvodnila rozchod s Vladimírem Horákem (53) muzikálová zpěvačka Magda Malá (44). Neshody podle Malé vznikaly kvůli starší dceři Magdaléně (10), kterou má zpěvačka z předchozího vztahu. Vlastní dceru Terezku prý Horák upřednostňoval. Do jaké míry si to Malá vymýšlí se neví.

2. Zuzana Kryštofová (39) a Petr Kolář (44)

Ani píseň Navzdory hříchům neobměkčila srdce manželky zpěváka Petra Koláře (44). Zpíval ji údajně pro svou ženu jako omluvu za nevěru s uvaděčkou Divadla Broadway Lenkou Chlupáčovou. Marně. O pár měsíců později už jeho žena mávala žádostí o rozvod. Kolář může jenom doufat, že nepřijde o své dva syny Petra Pavla (9) a Jana (3).

1. Tereza Pergnerová (37) a Jiří Chlebeček (41)

Chlebeček s Pergnerovou se často hádali, ale děti Samuel (11) a Natálka (3) je opět stmelily dohromady. Teď od něj už Pergnerová prchla ke své matce, protože dům, ve kterém bydleli, museli kvůli údajným Chlebečkovým dluhům opustit. Chlebeček by se ale rád vrátil.