Roman Skamene se stal známý i svými problémy s alkoholem a kouřením, kvůli kterým před necelými třemi roky prodělal infarkt. Od té doby pochopil, že musí změnit životosprávu a na tenise dával najevo, že se o to snaží. Pořídil si elektronickou cigaretu a svádí těžký boj s odvykáním kouření, pití a kvůli cholesterolu a talku i konzumace nezdravého jídla.

Někdy jsou ale chuť a touha silnější. Kdo by po zápase na kurtu s vyprahlým hrdlem odolal osvěžujícímu pivu. Aspoň malému! Jenže když Skamane zjistil, že se ho při osvěžení chystá vyfotit reportérka Blesku, ztuhnul. „Dám to pryč. Napsali byste, že zase chlastá,“ bránil herce jeho spoluhráč zpěvák Standa Hložek a malé pivko od něj vzal a postavil k sobě na lavici. To ale nebyla jediná lákavá neřest. Skamene mlsně zíral do Hložkova talíře s ugrilovaným masíčkem, až mu to nedalo a žadonil: „Dej mi trochu ochutnat.“ A když nabyl přesvědčení, že na něj už nemíří žádný objektiv, dal si konečné své pivo, také vytáhl cigarety, a zakouřil si.

Fotogalerie
11 fotografií

Jiří Krampol byl na turnaji hvězd asi nejrozčílenějším hráčem. Celý den řešil skandální obvinění své manželky Hany z vyhrožování, o kterém se v den turnaje dočetl na titulní straně Blesku. Článek o tom, že jeho ženu policie nařkla ze zaslání stovek vulgárních útočných sms zpráv její bývalé kolegyni a kamarádce Janě Doležalové-Szabové, herce tak naštval, že noviny Krampolové veřejně otloukl o hlavu. „Co si zase kde kecala,“ nadával přitom choti. Domů odjeli manželé po nevydařené Krampolově hře mezi prvními.