Herec doplatil na velkou vášeň, kterou má pro ženské pohlaví, a celé páteční dopoledne byl na kapačkách. „Posledních pár dní mu nebylo dobře. Má oslabenou imunitu a celkem často musí jezdit do nemocnice na kapačky,“ prozradil Blesku jeho kolega z divadla. Tentokrát se ale hercův špatný fyzický stav spojil i s tím psychickým. Všechny jeho ženy nad ním už zřejmě zlomily hůl, a tak není divu, že známému proutníkovi přestalo být do smíchu.

Kdo se teď o něj postará?

Vše začalo jeho lednovou dovolenou na Kubě, kam vzal svůj čerstvý úlovek – pohlednou a talentovanou herečku Mášu Málkovou. Desetidenní romantickou dovolenou před Gondíkovou zakamufloval jako výlet s rodinou a před manželkou naopak tím, že se na Kubu jede potápět sám. Poté, co Blesk zveřejnil fotky z jejich příletu, milenka ani manželka už nechtěly Langmajera vidět. Po pár dnech k názoru, že herec je velký proutník, dospěla zřejmě i Málková, která ale má Langmajera stále na očích, protože zkouší společně divadelní hru Pohleď a budeš udiven.

„K soukromým věcem se vyjadřovat nebudu. Jinak se s Jiřím Langmajerem vídám pracovně dost často, pracujeme na nové divadelní hře, která bude mít za dva týdny premiéru,“ řekla Blesku Máša Málková.

Svým chováním Langmajer docílil toho, že v tuto chvíli nemá nikoho, kdo by se o něj po kolapsu postaral…

Fotogalerie
7 fotografií