Leoš Mareš (35): Chtějí ho všechny

Leoš Mareš na skandálních snímcích s neznámou blondýnkou
Autor: Foto Blesk

Kdo prošel jeho postelí: Lucie Petrišková, Gabriela Dvořáková, Hana Svobodová

Kolik má zářezů na pažbě, je lepší nevědět. Své milenky se snažil ženatý moderátor ututlat za každou cenu a v České republice není město, ve kterém by se slečna nemohla pochlubit sexuální zkušeností s nejlépe placeným moderátorem. Ale běda, pokud si některá z nich pustila do médií pusu na špacír. Mareš rázem románek utnul. Před třemi lety se do Blesku dostaly fotky, jak leží nahý v posteli s prostitutkou. O rok a půl později došla jeho manželce trpělivost a nevěrného manžela po 11 letech opustila. Nepřekvapí, že Mareš obratem zabředl do idylického vztahu s modelkou Hanou Svobodovu.

Oldřich Kaiser (56): Okusil i nevěstinec

559865:gallery:true:trueKdo prošel jeho postelí: Chantal Poullain, Naďa Konvalinková, Simona Stašová

Nemyslete si, že se herec vždy držel jen skleničky. Kaiser se rád chytil i za ženskou sukni. Teď sice spíš přičichne ke špuntu, ale jeho tajemnému úsměvu podlehlo nejedna příslušnice něžnějšího pohlaví. Jeho postelí prošly obdivovatelky, herecké kolegyně, ale i prostitutky z nevěstince. Před exmanželkou Naďou Konvalinkovou se po boku italského svůdce ze Slunce, seno, erotika objevovala kráska Olga Schoberová. Kromě herečky Chantal Poullain se skloňovala i jména Blanka Wernischová a Eva Vrtíšková. A Kaisera dokonce zamlada tajně milovala i Simona Stašová.

 

Ujfaluši
Autor: Foto Blesk
Tomáš Ujfaluši (33): Lovec modelek

Kdo prošel jeho postelí: Michaela Štoudková, Michaela Ochotská, Aneta Vignerová

Je nejen úspěšný fotbalista, ale i postelový přeborník. Kolik žen se ohřálo v jeho náruči, se jen tak lehce spočítat nedá. Ale ani ty »dokázané« lásky, delší nebo kratší, nejsou k zahození. Po rozvodu s Kateřinou, se kterou má malou dcerku, si to rozdával s moderátorkou Michaelou Ochotskou. Na jeho seznam se připsala i zpěvačka Lucka Vondráčková nebo sběratelka mužských trofejí a vicemiss 2005 Míša Štoudková. Teď to fotbalista zkouší s modelkou Anetou Vignerovou, ale ještě předtím nevynechal lehké holky, se kterými si i se svými spoluhráči užíval na hotelových pokojích.

 

Hůlka se na ulici líbal s reportérkou
Autor: Foto Blesk
Daniel Hůlka (43): 10 milenek za týden

Kdo prošel jeho postelí: Šárka Vaňková, Vendula Svobodová, Monika Absolonová

Kdo by neznal zpěváka Daniela Hůlku, kterého kromě jeho zvučného hlasu, uhrančivého pohledu a dlouhých vlasů proslavily i avantýry se ženskými. Daniel okusil od hereček přes zpěvačky, ale asi nejraději má tanečnice. Lenka Bílková, Adéla Šeďová a nebo Šárka Vaňková jsou jen špetkou v milostném životě zpěváka. Hůlka, který prý za týden zvládl obšťastnit i deset milenek, si za manželku jako jedinou vzal jen Libušku Vojtkovou. Mezi jeho slavnější milenky patřily i zpěvačka Iveta Bartošová nebo Monika Absolonová.

 

Filip Renč
Autor: Foto Blesk
Filip Renč (46): Zásnuby na denním pořádku

Kdo prošel jeho postelí: Jarmila Tabačková, Kristina Kloubková, Šárka Vaňková

Režiséra kromě jeho práce proslavila i pověst svůdníka. „Mám rád hezké ženy, ale to je snad normální,“ přiznává nenapravitelný sukničkář Renč, který tvrdí, že by se už rád oženil. Už několikrát se zasnoubil, ale nikdy žádnou ze svých milenek před oltář nedoprovodil. Spojován byl se slovenskou herečkou Lucií Šipošovou, v roce 2009 se tajně zasnoubil s přítelkyní Jarmilou Tabačkovou, mladší o osmnáct let. Jednu dobu chodil i s mladou asistentkou produkce České televize Kristýnou Nerudovou. Ale asi nejvíc jeho srdce zlomily Kristina Kloubková se Šárkou Vaňkovou.

 

Karel Gott
Autor: Foto Blesk
Karel Gott (72): V posteli měl prý 2000 žen!

Kdo prošel jeho postelí: Marika Sörösová, Jitka Svobodová, Ivana Macháčková

Předtím, než si Slavík vzal za manželku Ivanu, bez pochyb patřil k největším proutníkům českého showbyznysu. Při zájezdech a cestování po světě si prý ženy vybíral přímo z hlediště. Říká se, že jeho lůžkem prošlo kolem 2000 žen! Těch osudových ale bylo devět. Necelý rok Gott tvořil pár s Evelynou Steimarovou, s Antonií Zacpalovou má dceru Dominiku. Pak následovala Jitka Svobodová, Iveta Kolářová, Martina Zbořilová a další.

 

Agáta Hanychová
Autor: Foto Blesk
Agáta Hanychová (26): Milence střídala jako ponožky

Kdo prošel její postelí: Jiří Hudler, Sámer Issa, Jan Charouz, Marek Šíša, Jan Brabec

Sexuální život modelky byl stejně bouřlivý jako ten osobní. Milence vždy střídala jako ponožky a bez chlapa dokázala vydržela sotva 48 hodin. Na toto téma existuje i krátký vtip: Kdo neměl Agátu, není Pražák. Výčet jejích milenců je pestrý, od sportovců přes podnikatele až po známé osobnosti, a hlavně nebere konce. Když se seznámila s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou, všichni, kteří Agátu dobře znali, nedávali jejich lásce šanci. Ale po dvou měsících bylo všechno jinak. Dnes je z Agáty maminka Kryšpína a podle zásnubního prstýnku v nejbližší době i vdaná paní.

 

Sámer Issa
Autor: Foto Blesk
Sámer Issa (26): Ženy v posteli známkuje

Kdo prošel jeho postelí: Šárka Vaňková, Agáta Hanychová, Pavla Dubná

Sámer a Agáta si spolu můžou podat ruce. V počtu sexuálních zkušeností si jsou fifty fifty. Není divu, že spolu prožili jeden z nejvášnivějších románků a zároveň měli problém spolu vydržet. Několikrát se rozešli a zase sešli. Sámerův sexuální život je bohatý, ale přehledný. Chlubí se totiž tím, že v posteli měl kolem 250 milenek a každou z nich si ohodnotil podle sexuální výkonnosti.

 

Langmajer
Autor: Foto Blesk
Jiří Langmajer (45): Pořídil si šmajchlkabinet

Kdo prošel jeho postelí: Ivana Jirešová, Petra Faltýnová, Adéla Gondíková

Před hercem se musí mít každá sukně na pozoru. Svazek manželský mu není svatý. Jako zkušený záletník si pro sexuální radovánky pořídil speciální prostory o velikosti pár metrů čtverečních, kam se vejde jen to nejdůležitější – postel a toaleta. Tam se mu podařilo zlákat hereckou kolegyni Ivanu Jirešovou, pak ohromil svým šarmem i modelku Petru Faltýnovou, se kterou musel poměr rychle ukončit, když její manžel Simon Štekl přišel krátce po svatbě na jejich sexuální radovánky. Momentálně Langmajerově ženě Kamile vrásky na čele přidělává jeho poměr s Adélou Gondíkovou

 

Šárka Vaňková
Autor: Foto Blesk
Šárka Vaňková (23): Odpanila Sámera

Kdo prošel její postelí: Jakub Vytáček, Daniel Hůlka, Filip Renč

Připravila o panictví Sámera Issu, přestože je o dva roky mladší. Od té doby se zpěvačce neřekne jinak než muzikantská Liduška. Zřejmě v ní nabudil takové chutě, že začala mít spadeno na chlapy z hudební branže, a každé divadlo, kde účinkovala, se začalo obávat o harmonické vztahy svých zpěváků. Největší úspěch měla drobná blondýnka u starých pardálů, které chtěla dotlačit do chomoutu. Začalo to Danem Hůlkou, pokračovalo Filipem Renčem a nakonec se jí podařilo utáhnout až o 23 let staršího podnikatele Petra Jelínka, který jí navlékl zásnubní prstýnek.