Iveta Bartošová (45) - srpen

Iveta bourala po cestě z Itálie
Autor: Archiv Blesku

Zpěvačka a její syn Artur (15) se podruhé narodili! Při návratu z dovolené v Itálii, kde byla Iveta za svým tehdejším milencem, měli těžkou autonehodu na dálnici D5 u Plzně. Narazili do kamionu s traverzami. Jako zázrakem se nikomu nic nestalo.

Deana Horváthová (53) - říjen

Manželka známého slovenského režiséra Juraje Jakubiska Deana má na svědomí lidský život! 16. října nabrala kousek za přechodem na Praze 4 na kapotu svého terénního mercedesu chodce (†62). Muž na místě těžkým zraněním podlehl.

Daniel Hůlka (43) - říjen

Zpěvák havaroval se svým vozem kousek od domova. Při cestě na představení v Praze se na lesní cestě pokoušel vyhnout zácpě a sjel do příkopu. Hůlka si při lehké autonehodě drobně poranil nos, který mu na místě ošetřili. Dva dny po nehodě už zpíval.

Jitka Nováčková (19) - říjen

Nováčková vyvázla jen se škrábanci
Autor: Archiv Blesku

Úřadující královna krásy skončila ve škarpě! Jitka Nováčková měla cestou domů do Českých Budějovic dopravní nehodu. Vracela se ve dvě hodiny ráno z jednoho z castingů. Podepsalo se na ní vyčerpání a únava. Vyvázla jen s několika škrábanci.

Eliška Bučková (22) - říjen

Kvůli čtyřměsíční čivavě Rambo, kterou si pořídila se zpěvákem Václavem Noidem Bártou (31), způsobila modelka dopravní nehodu. Narazila do zátarasu, který byl na cestě kvůli zúžení do jednoho pruhu. Nikomu se nic nestalo, odnesla to jen přední kola.

Martin Chodúr (22) - prosinec

Po cestě z koncertu v Krnově mu kousek za severomoravským městem pod kola jeho auta ve vysoké rychlosti skočila srna. Zraněné a vystrašené zvíře uteklo do blízkých lesů. Otřesený vítěz loňské SuperStar musel domů dojet v rozbitém autě.

Alois Švehlík (72) - prosinec

Herec boural, když se se svým vozem nevešel na silnici a potkal se s kmenem stromu. Před tím, než sedl do auta, si neodpustil pár skleniček alkoholu! Nehoda populárního doktora Bernáta ze seriálu TV Prima Cesty domů se odehrála nedaleko jeho chaty na Domažlicku.

Fotogalerie
6 fotografií