Zpěvačka vyvrací, že by se koncem minulého týdne pokusila o sebevraždu. „Tyhle spekulace jednoznačně odmítám. Zdroj těchto informací si musí sáhnout do svědomí,“ řekla Bartošová. Na mysli má nejspíš chůvu jejího syna Artura, která po telefonátu s Ivetou dospěla k názoru, že jde o život, a zavolala jí záchranku.

Co přesně se v pátek v jejím domě v Uhříněvsi stalo a proč Bartošová skončila v Nemocnici pod Petřínem na JIP, však zpěvačka vysvětlit nechtěla. „Zatím se k tomu nechci víc vyjadřovat.“

Děkuje za přízeň, ale nemá sílu všem odepsat

V pondělí v každém případě na vlastní žádost z nemocnice odjela. Ochranka předtím s pomocí exmilence Domenica Martucciho naložila její kufry v Uhříněvsi a dočasně přestěhovala Ivetu na místo, kde bude skryta před zástupem novinářů.

„Přes obrovskou snahu lékařů a personálu vytvořit mi klid jsem se v nemocnici cítila jako ve vězení. Z toho důvodu jsem se rozhodla podepsat reverz. Protože můj zdravotní stav není zdaleka tak špatný, jak se někde píše, mohla jsem odejít. Lékaři by mě jinak nepustili. Tam, kde teď jsem, snad budu mít klid a pořádně si odpočinu,“ věří Bartošová.

Během uplynulých tří dnů jí prý došla řada podpůrných SMS zpráv od fanoušků a několik nabídek na pomoc. „Všem moc děkuji. Omlouvám se, že není v mých silách na všechny zprávy odpovědět a poděkovat za přízeň,“ dodává Iveta.

Fotogalerie
4 fotografie