Samaritánská mise Domenica Martucciho pokračuje. V neděli kolem páté hodiny odpoledne byl navštívit dům Ivety. Prý aby našel nezaplacené složenky a odnesl je k úhradě. "Nechci, aby měla Iveta dluhy," řekl Martucci a odešel na nejbližší poštu. Zvláštní ale je, že se v domě Ivety zdržel skoro tři hodiny. Co tam tak dlouho hledal nebo dělal, je záhadou. Ven vyšel s plnou igelitkou, namířil si to do obchodu a na poštu.

Bartošová dala klíče od své vily Martuccimu v největší zamilovanosti, nyní by se ale zpěvačce jistě nelíbilo, kdyby jí doma italský "hrabě" prohledával věci. On tvrdí, že jí chce pomáhat jako kamarád. Iveta ale jasně dala najevo, že ji Martucci využil jen k tomu, aby se zviditelnil. Zhrzená a zklamaná o jeho pomoc už nestojí.

Martucci: Chce zmizet dřív, než Ivetu pustí?

Martucci tvrdí, že s Ivetou mluvil po telefonu. Prý ji z nemocnice pustí už ve středu. Podle deníku Aha! se spolu bývalí milenci údajně domlouvali i na podání žaloby na Arturovu chůvu Danielu Jevtičovou, která Ivetě v pátek zavolala záchranku.

Jen pár hodin poté na svém profilu na facebooku ale napsal, že mu je Iveta už jedno. "Už toho mám plné zuby. Dnes večer ve 20 hodin směr Barcelona. A konečně začínám žít. Ať si Iveta dělá co chce," napsal lakonický pozdrav Martucci. Prý odjíždí na dovolenou do Barcelony.

Fotogalerie
15 fotografií