Hanychová, která je v devátém měsíci těhotenství, si usmyslela, že bez zásnubního prstýnku v žádném případě nepřivede na svět prvního potomka. Známá rebelka přitom měnila názory na svatbu podle těhotenských nálad. Jednou se chtěla vdávat ještě před porodem, a pak chtěla být raději svobodnou matkou a o veselce nechtěla ani slyšet.

Dopita její aktuální požadavek do puntíku splnil. „Kleknul si na kolena a vytasil diamantový prstýnek,“ popsala Blesku Hanychová průběh žádosti o ruku od hráče amerického fotbalu a prodejce aut. Zádrhel nastal, když radostnou novinu oznámili Žilkové.

„My jsme šli s mámou na nějakou dotočnou ve Stromovce a tam jsme jí to řekli, a ona, že si nemůžeme dělat, co chceme. Nejdřív musíme dostat svolení od rodičů a pak můžou být nějaké zásnuby,“ vysvětlovala Agáta a večer narychlo uspořádala zásnubní večeři.

Do restaurace na pražských Vinohradech svolali kromě herečky i modelčina otce, režiséra Jiřího Hanycha. „Rodiče si dělali srandu, jestli na to nejdeme moc zhurta, když už budu každou chvíli rodit,“ smála se Agáta.

Ale nakonec máma Veronika u půllitru piva svolila ke svatbě své nejstarší dcery. Jenže dotáhnout Agátu k oltáři se Dopitovi před porodem jen tak nepovede. „Ani bych se nechtěla vdávat, když vypadám jako hroch. Bude to do roka a do dne od zásnub, tak je to podle tradice,“ uzavřela Hanychová.

Fotogalerie
21 fotografií