"Momentálně jsem na chalupě na horách, kde kvůli rizikovému těhotenství většinou ležím. Ujela jsem z Prahy, protože potřebuji klid. Ale to se mi jaksi díky některým jedincům, jako je šéfredaktor jednoho bulvárního týdeníku nedaří. To, že o mě napsal, že mě před dvěma týdny opilou vynášeli z hospody, je totální nesmysl a budu ho řešit právní cestou. Mám výpověď provozního baru, že jsem tam v té době nebyla, natož abych se tam opila," postěžovala si Blesk.cz Hanychová.

Do Prahy se Agáta vrací ve středu, kdy jde ke svému porodníkovi na kontrolu. Jeho slovo rozhodne, zda se vrátí na chalupu, nebo zůstane doma v Praze. "Tašku do porodnice mám už sbalenou, přítel spí s klíčky od auta pod polštářem, takže kdyby cokoliv, můžeme vyrazit do porodnice," říká nastávající maminka.

Teď je Agáta přesvědčená, že u porodu bude sama. "Přítel i máma budou v porodnici, ale ne se mnou na sále. Je to pro mě hodně intimní věc a chci tam být sama. Ale je možné, že až budu na sále, vše může být jinak," řekla. Mirek Dopita asi uposlechne přání své přítelkyně, ale pochybujeme, zda i její matka, herečka Veronika Žilková.

Hanychová je na začátku devátého měsíce, přesný termín porodu tají. "Chtěla bych všechny poprosit, aby mě nechali na pokoji. Až porodím, tak se to všichni velmi rychle dozví," tvrdí nejznámější česká párty girl.

Fotogalerie
10 fotografií