Bývalá televizní moderátorka, která podala na svého muže žalobu kvůli napadení, přiznala Blesku, že je jí zle. „Musela jsem si zařídit pomoc do domácnosti a odvozy dětí do školy a ze školy,“ řekla Čejková. Na radu lékařů nosí po údajném napadení Vítem v garáži na krku zpevňující límec.

A není to jen zklamání z konce sedmiletého vztahu a téměř šestiletého manželství a starost o rodinu, na níž zůstala Mirka náhle sama. Ohrožená je prý i její práce. „Byla jsem nucena ze zdravotních důvodů zrušit svůj pracovní program. Vypadne mi tak celý studijní blok, který jsem si již dopředu zaplatila a tím se taky posune termín zkoušek, ale nedá se nic dělat,“ postěžovala si Čejková.

Fotogalerie
7 fotografií

Její stále ještě manžel Marek Vít si byl doma v Horoměřicích za účasti policie vyzvednout nejnutnější věci a pak odjel na pražské Vinohrady za svým právníkem. Byl u něj až do pozdních nočních hodin. „Cítím se z toho, co se děje, unavený a vyčerpaný, nemám na nic náladu. Nebyl jsem na podobnou věc připravený. Znovu opakuju, že jsem Mirce nijak neublížil,“ ujistil Vít Blesk.