Dlouhodobé spory, které manželé řeší a které si vyžádaly zásah policie, by Marka mohly rychle vrátit do vězení. Pokud se potvrdí, že na Mirku vztáhl ruku – stále je totiž v podmínce.

Po zásahu policistů odjela moderátorka do pražské FN Na Bulovce, kde se podrobila rozsáhlému vyšetření. Kvůli tomu také zrušila náhle svou účast na vysílání v rádiu, kam byla pozvaná na pondělní dopoledne.

Podle Mirky trvají rozpory mezi manžely několik posledních měsíců a ona už nemá chuť ani sílu to dál snášet. „Myslím, že jsem prokázala dost trpělivosti. Dala jsem manželovi ultimátum do konce května, aby vyrovnal fi nanční závazky vůči mé širší rodině,“ řekla Blesku hlavní důvod neshod Čejková. Když se tak nestalo, rozhodla se, že se rozvede. „Předpokládala jsem, že můj muž přistoupí na nesporný rozvod, který je rychlý a šetrný k účastníkům. Jeho včerejší reakce ale vedla k tomu, že jsem zavolala policii,“ dodala Čejková. Na přímou otázku, zda ji Vít fyzicky napadl, odmítla odpovědět. „Nechci o tom mluvit,“ řekla.

Fotogalerie
7 fotografií