Několika málo lidem z filmového štábu se to poštěstilo. Právě takto oblečen a vybaven natáčel slavný hitmaker svůj reklamní debut.
V nové reklamě na zmrzlinu Míša ve vaničce hraje Michal David pracovníka mrazírny. Má za úkol přidávat céčka do vaničky se zmrzlinou a prozpěvuje si u toho svůj letitý hit. Uvidíte sami, jak mu to sluší v montérkách s logem Míši.

Michal David
Autor: Unilever

Ne náhodou spojil Michal David svoji tvář a své jméno, a nejen to křestní, s tradiční tvarohovou zmrzlinou Míša. Do vaniček s touto zmrzlinou se budou v následujících měsících přidávat právě taková céčka, o nichž složil jeden ze svých největších hitů.

Tentokrát se už ale nemusíte bát, že céčka nebudou k sehnání, jak tomu bylo v roce 1984, kdy slavná píseň vznikla. Céčka najdete v průběhu letošních letních měsíců ve všech vaničkách Zmrzlina Míša s označením na obalu. Spolu s Michalem Davidem a zmrzlinou Míša si tak budete moci zavzpomínat na doby, kdy byla céčka dětským symbolem bohatství, dospívající si je mezi sebou vyměňovali a hrály se o ně hazardní hry jako třeba čára.

nanuk Míša
Autor: Unilever

Svou proměnu v mrazírenského dělníka zvládl známý muzikant bravurně. Ve svém převleku absolvoval Michal David krátký rozhovor a dokonce i zapózoval fotografovi. Pokud se chcete o letní akci dozvědět víc nebo si třeba zasoutěžit o zajímavé ceny, navštivte webové stránky Zmrzliny Míša.