Show Farmář hledá ženu byla podle přítele Vlastimila Kadeřábka předem připravená (Blesk informoval). Během soutěže z farmy dokonce odjela Vlastova skutečná přítelkyně Jitka. Přesto diváci nepříjdou o zajímavý zvrat v citech Lenky a Vlastíka. Ještě u loučení, když si na farmu pro Lenku přijela Laďka Něrgešová, ji Vlasta nechtěl pustit. Nakonec ani neodjela a farmář štěstím brečel.

Po dvou dnech společného života se ale jejich cesty rozešly. "S Vlastou je to pasé. Úplně se obrátil a docela mě to ranilo. Odjela jsem do Olomouce vyřídit nějaké věci, a když jsem se chtěla vrátit, tak on mě zpátky nechtěl," přiznala farmářka.

Kozí dědek se totiž bál vztahu se zadluženou ženou. "Lenka má spoustu ekonomických problémů a z koz a výroby sýrů ji nemůžu dotovat," vysvětlil Kadeřábek. Vlastíkova vyvolená chtěla chodit i do práce, ale podle slov farmáře by si na dluhy nevydělala. "S tebou souvisí víc problémů, než můžu zvládnout. Z mojí strany si není už o čem povídat," uzavřel Kadeřábek.

Důvodem, proč se kozí dědek rozhodl vyčistit farmu od žen je ale prostý. Jeho skutečnou přítelkyni Jitku už asi přestalo bavit bydlení v penzionu přes kopec.

Fotogalerie
6 fotografií