Pár si řekl ano minulý pátek ve čtyři hodiny odpoledne tamního času za přítomnosti rodiny a nejbližších přátel. „Před obřadem a ještě než jsem řekla ano, tak se mi trochu třásla kolena. A nebylo to jenom vstupem do společného života, ale také jsem se bála té bouřky,“ přiznala Blesku Kolářová, která nakonec měla naprosto zbytečné obavy. „Na celém ostrově ten den pršelo a na jediném místě, kde jsme byli svítilo sluníčko,“ dodala Kolářová, která se momentálně se svým manželem oddávají líbánkám v exotickém ráji.

Fotogalerie
10 fotografií

Partner požádal modelku o ruku předloni v listopadu, v poslední den jejich společné dovolené na ostrově Bali. Oba milenci byli indonéskou exotikou natolik nadšeni, že se rozhodli zpečetit svůj vztah ostrově Mauricius. „Na radnici nebo na zámku se bere každý, chtěli jsem mít zážitek, na který budeme dlouho vzpomínat a svatbou na Mauruciu jsme vlastně udělali dovolenou naším blízkým,“ vysvětlila Blesku čerstvá novomanželka.

Kolářová je mezi modelkami světlou výjimkou. Ani po úspěchu v soutěží Česká miss se se svým přítelem nerozešla a dokonce si ho po devíti letech vztahu vzala. Se svatbou jí pomáhala kamarádka žijící na ostrově Petra Gisske spolu s ministrem pro cestovní ruch, který byl také na oslavě přítomen.