21:34 - ONLINE PŘENOS JE U KONCE. Blesk.cz děkuje za pozornost!

21:33 - Monika Absolonová a Vašek Masaryk se do finále nepodívají. Na Monice je znát úleva - záda ji musela bolet děsivě.

21:30 - Tak kdo to bude? Všechny tři páry jsou napnuté! Prvním finalistou je Pavel Kříž a Alice Stodůlková!

21:24 - Napínavé chvilky před vyvrcholením večera vyplňují porotci, kteří ukazují, jak se má TANČIT.

21:14 - Za 5-6 minutek nastane rozhodnutí a Marek Eben slíbil navíc jedno překvapení.

21:10 - A je odtancováno. Monika Absolonová asi čekala vyšší známky, ale tak to byla slušná cha-cha.

21:04 - Monika Absolonová na tento večer prý trénovala "sexy výraz". Ve společnosti Marka Ebena ho ale předvést nedokázala.

20:58 - Porota zatím dává jedno pozitivní hodnocení za druhým a večer začíná připomínat dýchánek dobrých známých. Ale ve Stardance vlastně jsou všichni dobří známí...

20:55 - Kříž dokroužil tango, okořenil ho smyslným výrazem a čeká na hodnocení poroty.

20:52 - Aneta podle Marka Ebena vypadá v růžových šatech jako žužu. Jako něžné žužu, chtělo by se doplnit.

20:49 - To je ale fofr. Aneta Langerová už ma za sebou druhý tanec. Žádné reklamy, žádné zbytečné okecávání a večer pěkně plyne.

20:44 - Jak to vypadá na body? Čtyřicet jich má Absolonová s Masarykem, 34 jich posbírala od poroty Langerová a Kurtiš a 33 zatím obdržel Kříž s Alicí Stodůlkovou.

20:34 - Monika Absolonová nebyla se svým minulým vystoupením moc spokojená. Limitují ji bolesti zad. Projeví se to i dnes při quickstepu, nebo předvede bezchybný výkon?

20:29 - Tatiana Drexler vzkázala Křížovi, že když jde na plac, že má oči extrémního sportovce. Chlopčík ocenil, že tančit na pomalou hudbu, je hodně náročné.

20:23 - Pavel Kříž prozradil, že k tanci přistupuje s heslem: Nejde o život. Ale pozor, někdy je tanec natolik divoký, že jde minimálně o zdraví. Jak se Křížovi a Alici Stodůlkové povede rumba?

Fotogalerie
10 fotografií

20:20 - Aneta Langerová Tereze Kostkové prozradila, že jejím oblíbeným číslem je čtyřka. Sledujeme zatím nenucený klidný přenos, ve kterém Chlopčík dává Anetě a jejímu partnerovi nadprůměrnou devítku.

20:17 - Porotce Petr Zuzka si všimnul pár drobných chyb, ale Aneta prý zraje jako víno.

20:10 - Anetu Langerovou a Michala Kurtiše čeká quickstep. Připravili si crazy choreografii a na úkor kvality tance to prý rozhodně nebude.

20:06 - Smutným mužem je dnes tanečník Petr Čadek - zlomil si prst na pravé ruce, když uklouzl po náledí a nemůže ani řídit auto. Tereza Kostková a Marek Eben v roli moderátorů uvítali mezi diváky i Zuzanu Norisovou.

20:04 - Porotce Zeněk Chlopčík přivítal mezi diváky i Danu Batulkovou, která dokázala v této show zvítězit.

20:01 - Monika Absolonová stále trpí bolestmi zad. Už se to prý nedá vydržet, pomoci jí nedokázal ani fyzioterapeut.

20:00 - Mezi diváky je i modelka Jana Doleželová, která tančila v předchozí řadě Stardance.