Na premiéru dorazil Martin s Bárou sice na vteřinu stejně, ale ne ruku v ruce, jak se na milence sluší, ale pěkně "po arabsku", Martin první a Bára o krok za ním. "Kdo ví, jestli budou sedět i v hledišti za sebou," rýpl si do milenců jeden z hostů středeční premiéry.

Společná premiéra

Naštěstí se jeho slova nepotvrdila, do hlediště si Bára s Martinem sedli vedle sebe. Po první půlce představení společně vyrazili k baru, kde si oba dali nealko pití. Když skončilo představení, tak Munzarová s Trnavským spolu opustili i divadlo, ale jejich kroky nezamířily na afterparty do nedalekého klubu Solidní nejistota, nýbrž ke svým vozům. Každý nasedl do svého a odjel do noční Prahy.

Již za dva týdny Martin s Bárou nasednou do letadla směr Argentina, kde ještě s dalšími slavnými jmény budou měsíc natáčet novou show pro TV Nova.

Machálková má hvězdné manýry

První premiéru (druhá se odehraje dnes, 2. září) muzikálu Robin Hood si nenechal ujít Karel Gott s manželkou Ivanou, Hana Zagorová s manželem Štefanem Margitou, Pavel Zedníček s přítelkyní Hankou Kousalovou nebo nejbližší příbuzní protagonistů muzikálu.

Zatímco všichni, kdo v ten večer hráli, se po představení dokázali sami dát do normálního stavu, zpěvačka Leona Machálková, která hraje podlou čarodějnici, měla k dispozici vizážistu Zdeňka Fencla. Poté, co jí maskérky odstranily nánosy šedé barvy z obličeje, jí Zdeněk namaloval jiný, atraktivní.

Fotogalerie
14 fotografií