Rozvedla se a odešla z prestižního angažmá do jeho divadelního spolku. A co z toho má? Trnavský na ni už kašle, mluví o ní jen jako o kolegyni a nevezme ji ani na dovolenou. „Proč bych tahal dříví do lesa. Pojedu sám do Řecka, Řekyň je tam dost,“ řekl Blesku.

Milenecký život v troskách

S Bárou Munzarovou dál počítá Martin Trnavský jen jako s hereckou kolegyní. Jejich milenecký život, o kterém si v Ordinaci šuškal celý štáb, je v troskách. Sám přiznává, že díky její popularitě ze seriálu Ordinace v růžové zahradě vzrostl zájem diváků o jeho divadelní společnost. „Daří se nám, zrovna jsme dostali cenu za hru Thelma a Louise,“ pochlubil se Trnavský. Munzarovou přemluvil i k tomu, aby s ním pózovala ve vášnivém objetí na plakáty.

Jako životní partnerku ji už ale definitivně nechce. Podle lidí z jejich okolí s ní dokonce přestal trávit i večery po představení. „Vždycky hned odjíždím do Brna, točím tam teď hlavní roli v televizním filmu Tchyně a uzený,“ řekl Blesku. A o tom, že by s Bárou, která kvůli němu obětovala i post v prestižním Divadle na Vinohradech, a její dcerou strávil třeba dovolenou, ani neuvažuje. „Objednám si na měsíc a půl penzionek v Řecku a zmizím… Sám!“ řekl.

Za jinou ji nevyměnil

Útěchou herečce, která po rozvodu žije sama jen s dcerou a rodiči, může být aspoň to, že ji zatím Trnavský za jinou ženu nevyměnil. „Na to není čas, žiju nudný život naplněný jen prací. Když nejsem v divadle, tak natáčím anebo hraju poker,“ doplnil. Munzarové tak možná zůstávají aspoň střípky naděje. Sama herečka se k tomu nevyjádřila. Nebrala telefon a neodpovídala na SMS.